Loopbaanadvies Groningen

In een sterk veranderende samenleving is het goed om te weten waar u als persoon staat en welke kwaliteiten u heeft. Vooral wanneer u op zoek bent naar een baan is het goed om te weten wat uw kwaliteiten en talenten zijn, maar ook waar uw onzekerheden en levensvragen liggen. Bent u op zoek naar nieuw werk, maar weet u niet goed wat u wilt? Of ben jij op zoek naar een passende studie, maar bent u nog zoekende naar uw talenten? Volkerink & Partners helpt u graag met het vinden van antwoorden op deze vragen. Dus kunt u wel wat hulp van een loopbaancoach nabij Groningen gebruiken? Dan ondersteunt Volkerink & Partners u graag in dit traject.

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach begeleidt u met uw zoektocht naar het beste van uzelf. Samen met u gaan wij op zoek naar een nieuwe invulling en schetsen we een duidelijk beeld voor de toekomst. Volkerink & Partners er voor u als privé persoon of werknemer, maar ook werkgevers kunnen bij ons terecht. Persoonlijke wensen, loopbaanwaarden, competenties en arbeidsmogelijkheden zijn leidend voor het maken van de perfecte match tussen mens en werk. Wij helpen u:

    • Te oriënteren naar een andere beroepsrichting en/of passende beroepen
    • Een passende baan te vinden
    • Een nieuw loopbaan perspectief te bepalen die past bij uw belastbaarheid

Loopbaanadvies van Volkerink & Partners

Bij Volkerink & Partners begrijpen we dat iedere situatie anders is en dus ook iedere situatie om een andere aanpak vraagt. Wij richten ons volledig op uw zoektocht, waarbij onze holistische visie voorop staat. Volkerink & Partners heeft een passie om u verder te helpen en gaat graag samen met u op zoek naar antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop. Wij richten ons op wat u wel kunt en geven u psychologische begeleiding. Uiteraard houdt u gedurende het traject de regie in handen.

Ja, ik wil loopbaanadvies in Groningen!

Kunt u bij uw zoektocht naar zichzelf wel wat hulp gebruiken van loopbaanadvies of een persoonlijke lifecoach in Groningen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden eens rustig met u door te spreken.