Loopbaancoach Friesland

Bent u op zoek naar nieuw werk, maar weet u niet goed wat u wilt? Of ben jij op zoek naar een passende studie, maar bent u nog zoekende naar uw talenten? Volkerink & Partners helpt u graag met het vinden van antwoorden op deze vragen. Wij zijn een loopbaancoach nabij Friesland en hebben een passie om mensen verder te helpen in het vinden van antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop. Een zoektocht naar het beste van uzelf ontstaat natuurlijk niet zomaar. U bent in een positie waardoor u opnieuw moet kijken naar uw kwaliteiten, talenten, maar ook naar onzekerheden en levensvragen. Wij ondersteunen u graag in dit traject en gaan samen met u op zoek naar een nieuwe invulling.

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach helpt u met het schetsen van een duidelijk beeld voor de toekomst. Centraal in dit traject staat uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. Wij verzorgen altijd loopbaanadvies op maat, zodat voor u duidelijk wordt welke kant u op wilt gaan en wat de bete aanpak daarvoor is. Er zijn natuurlijk verschillende situaties mogelijk waarvoor u hulp van een loopbaancoach kunt gebruiken. Daarom voorzien wij u altijd van een advies dat speciaal op u gericht is.

Volkerink & Partners

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Dit betekent dat wij zowel coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie en outplacement. Wij zijn breed inzetbaar en maken het graag persoonlijk. Iedere situatie vraagt om een andere aanpak en wij richten ons dan ook volledig op uw zoektocht. Waarom u bij ons aan het juiste adres bent?

  • Wij komen bij u thuis
  • Wij richten ons op wat u wel kunt
  • U heeft en houdt de regie in handen
  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij geven mensen veerkracht

Ja, ik wil een loopbaancoach in Friesland!

Kunt u bij uw zoektocht naar zichzelf wel wat hulp gebruiken van een loopbaan in Friesland? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact op met Volkerink & Partners voor het maken van een afspraak.

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach is iemand die mensen coacht bij het vinden van het juiste pad in hun loopbaan. De coach helpt mensen hun ambities te vinden en te realiseren. Dat wordt gedaan door de ontwikkeling op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak te realiseren. De coaching bestaat daarbij uit coaching in het ontdekken van ambities en talenten, advies over te maken keuzes en motivatie om doelen te bereiken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Waarom moet ik voor Volkerink & Partners kiezen?

Met Volkerink & Partners kiest u voor een loopbaancoach die fullservice coaching aanbiedt. Wij richten ons op uw talenten en zorgen dat u de regie altijd in handen blijft houden. Verder zorgen we voor psychologische begeleiding en verhogen we uw veerkracht. Onze aanpak is holistisch, wat betekent dat we uitgaan van u als geheel. Concreet betekent dat we altijd voor maatwerk zorgen, omdat iedereen anders is.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Op welk gebied richt Volkerik & Partners zich?

Om van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken maakt het niet uit waar u woont. Wij komen namelijk bij u thuis! Of u dus in Friesland of Groningen, Apeldoorn, Utrecht of Limburg woont, u kunt gewoon van onze diensten gebruik maken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Volkerink & Partners biedt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, re-integratie, persoonlijke coaching, en outplacement.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.