Loopbaancoach Friesland

Bent u op zoek naar nieuw werk, maar weet u niet goed wat u wilt? Of ben jij op zoek naar een passende studie, maar bent u nog zoekende naar uw talenten? Volkerink & Partners helpt u graag met het vinden van antwoorden op deze vragen. Wij zijn een loopbaancoach nabij Friesland en hebben een passie om mensen verder te helpen in het vinden van antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop. Een zoektocht naar het beste van uzelf ontstaat natuurlijk niet zomaar. U bent in een positie waardoor u opnieuw moet kijken naar uw kwaliteiten, talenten, maar ook naar onzekerheden en levensvragen. Wij ondersteunen u graag in dit traject en gaan samen met u op zoek naar een nieuwe invulling.

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach helpt u met het schetsen van een duidelijk beeld voor de toekomst. Centraal in dit traject staat uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. Wij verzorgen altijd loopbaanadvies op maat, zodat voor u duidelijk wordt welke kant u op wilt gaan en wat de bete aanpak daarvoor is. Er zijn natuurlijk verschillende situaties mogelijk waarvoor u hulp van een loopbaancoach kunt gebruiken. Daarom voorzien wij u altijd van een advies dat speciaal op u gericht is.

Volkerink & Partners

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Dit betekent dat wij zowel coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie en outplacement. Wij zijn breed inzetbaar en maken het graag persoonlijk. Iedere situatie vraagt om een andere aanpak en wij richten ons dan ook volledig op uw zoektocht. Waarom u bij ons aan het juiste adres bent?

  • Wij komen bij u thuis
  • Wij richten ons op wat u wel kunt
  • U heeft en houdt de regie in handen
  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij geven mensen veerkracht

Ja, ik wil een loopbaancoach in Friesland!

Kunt u bij uw zoektocht naar zichzelf wel wat hulp gebruiken van een loopbaan in Friesland? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact op met Volkerink & Partners voor het maken van een afspraak.