Loopbaancoach in Utrecht

Als loopbaancoach in Utrecht helpen we u bij vragen als: bent u toe aan een nieuwe uitdaging in een andere functie, of bent u bijna afgestudeerd en vindt u het lastig om te bepalen welke baan u goed ligt? Een loopbaancoach begeleidt u in het vinden van uw kwaliteiten en talenten en helpt u hiermee aan een duidelijk toekomstbeeld.

Volkerink & Partners helpt u graag met al uw vragen wat betreft loopbaan en levensloop. Tijdens een op maat gemaakt traject bij loopbaanbegeleiding ondersteunen we u volledig. Wenst u graag meer informatie over loopbaanontwikkeling in Utrecht? Neem dan contact met ons op.

Re-integratie Assen

Waarom mensen voor onze loopbaan coaches kiezen

  • Wij komen bij u thuis
  • U krijgt psychologische en op maat gemaakte persoonlijke begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel
  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
  • U bent eigen baas

Ondersteuning en begeleiding in uw zoektocht naar een baan

Een loopbaancoach in Utrecht kan u helpen bepalen wat uw kwaliteiten en talenten zijn. En hoe u deze op een juiste manier kunt benutten in de zoektocht naar een baan. Onze coach in Utrecht ondersteunt en begeleidt u in deze zoektocht, in combinatie met onzekerheden en levensvragen. Volkerink & Partners maakt uw loopbaanadvies altijd op maat. Omdat niemand hetzelfde is en iedereen een speciaal advies nodig heeft op basis van toekomstplannen.

Loopbaancoaching voor nieuw werk

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Wij kunnen u hier mee helpen door loopbaancoaching voor loopbaanontwikkeling in Utrecht. Wij staan u bij in de zoektocht naar nieuw werk, zodat u precies op uw plek uit komt. Het kan namelijk zeer lastig zijn om een passende baan te vinden, waar u een lange tijd met plezier aan het werk kunt.

Onze loopbaancoaches staan voor u klaar om samen met u te ontdekken waar uw kwaliteiten liggen, zodat u een passende baan kunt vinden. Dit doen wij door passend loopbaanadvies.in Utrecht. Toe aan een nieuwe baan maar weet u niet welke? Schakel dan een coach in!

Volkerink & Partners: fullservice coaching bureau

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau voor coaching in Utrecht. Wij coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar begeleiden ook bij re-integratie en outplacement. Dankzij een persoonlijke aanpak en advies op maat, kan iedereen terecht bij ons voor loopbaanadvies in Utrecht.

Loopbaancoach Utrecht

Wat anderen over ons zeggen

Mijn ervaring met volkerink en partners, en in dit geval Clariska in het bijzonder zijn erg goed.
Clariska was dan ook de gene die mij heeft begeleid tijdens een UWV traject.
Waarin zij echt oog had voor wat ik nodig was en ook op de rem durfde te trappen als ik over mijn grenzen ging.
Goed voor mij geweest dat zij mij heeft begeleid, daar zij de kennis heeft om te begrijpen waar ik in mijn proces tegen aan liep. Ook daardoor tijdig kon signaleren dat ik mijn max had bereikt en ver daar aan voorbij.
En ook vanuit daar uit de cliënt (in dit geval mij) centraal heeft gezet en voor een keurige afwikkeling en nazorg heeft gezorgd. Terwijl ze daartoe niet meer verplicht was. Aangezien mijn traject al was afgerond.
Kijk op een goede samenwerking terug waarin ik respectvol en met zorg ben behandeld.

Met vriendelijke groet,

Anton Weinans.

(review op Google)

Re-integratie

Reïntegratie in een nieuw bedrijf kan een moeilijk proces zijn. Bij de overgang is het belangrijk de tijd te nemen om u vertrouwd te maken met de normen en procedures van het bedrijf. Reïntegratie advies begint meestal met accepteren dat u zich aanvankelijk ongemakkelijk kunt voelen, terwijl u navigeert door de verschillende persoonlijkheden, processen en complexe onderlinge relaties van de nieuwe organisatie. Om deze overgangsperiode door te komen, kunt u strategieën gebruiken. Zoals het nemen van mentale pauzes als u zich overweldigd voelt, uzelf eraan herinneren dat het tijd kost om relaties op te bouwen en pro-actief zijn in het identificeren van gebieden voor verbetering of ontwikkeling in uw eigen rol.

Door een persoonlijk en professioneel begeleidingstraject begeleiden we u naar een passende functie binnen een nieuw bedrijf. Een belangrijk aspect is dat we kijken naar de mens als geheel. Wij geloven namelijk dat psychische, sociale en lichamelijke aspecten samenhangen en elkaar beïnvloeden. Wanneer u hulp nodig heeft op het gebied van re-integratie in Utrecht staan we voor u klaar.

Mental coaching in Utrecht

Mental coaching in Utrecht is een innovatieve benadering van geestelijke gezondheidsondersteuning die mensen helpt hun mentale sterktes te herkennen, mentale veerkracht op te bouwen en hun gewenste mentale en emotionele doelen te bereiken. De focus van mental coaching is het bieden van zinvolle strategieën die elk individu in staat stellen de beste versie van zichzelf te worden in een omgeving zonder oordeel. Mental coaching vereist een holistische kijk op de integratie van geest, lichaam en geest en erkent het belang van het verbinden van mentale strategieën met fysieke activiteiten voor mentaal welzijn op lange termijn.

Persoonlijke coach in Utrecht: deel uw onzekerheden

Naast loopbaancoaching bieden we ook persoonlijke coaching in Utrecht aan. Als u niet meer het beste uit uzelf haalt om wat voor reden dan ook, kan een persoonlijke begeleider een fijne gesprekspartner zijn. Iemand waarbij u uw onzekerheden en vragen kunt delen.

Het coaching traject start met een analyse van uw persoonlijke situatie. We ontwerpen een op maat gemaakt persoonlijk traject. Daarin verwerken we concrete stappen die we stap voor stap bevestigen en realiseren.

Lifecoach in Utrecht in therapievorm

Life coach in Utrecht in therapievorm is een laagdrempelige en praktische therapievorm. Het is een manier om antwoorden te vinden op levensvragen als: wie bent u, wat wilt u en wat kunt u? Werken met een lifecoach kan een ongelooflijk nuttige ervaring zijn voor wie zijn leven wil veranderen. Naast het stellen van doelen en motivatie kan lifecoaching vaardigheden aanreiken zoals communicatie en probleemoplossing die mensen voorzien van de nodige instrumenten om hun eigen leven in handen te nemen. Om maximale effectiviteit te bereiken moet lifecoaching specifiek worden afgestemd op de context van elk individu, waarbij een gepersonaliseerd actieplan wordt aangeboden dat specifiek is ontworpen voor uw eigen reis.

Wanneer u last heeft van specifieke klachten, problemen of vraagstukken kan life coaching u helpen. Denk hierbij aan spanningsklachten, faalangst, angsten of overbelasting. Een lifecoach verhelpt deze klachten door aandacht te geven aan uw positieve eigenschappen.

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Loopbaancoach in Utrecht inschakelen?

Wilt u meer weten over wat wij als loopbaancoach in Utrecht voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We zijn ook beschikbaar als loopbaancoach in Groningen en als loopbaancoach in ZwolleWe zijn ook bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 06 2738 1699. Samen bespreken we dan de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen over loopbaancoaching

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach is iemand die mensen coacht bij het vinden van het juiste pad in hun loopbaan. De coach helpt mensen hun ambities te vinden en te realiseren. Dat wordt gedaan door de ontwikkeling op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak te realiseren. De coaching bestaat daarbij uit coaching in het ontdekken van ambities en talenten, advies over te maken keuzes en motivatie om doelen te bereiken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Waarom moet ik voor Volkerink & Partners kiezen?

Met Volkerink & Partners kiest u voor een loopbaancoach die fullservice coaching aanbiedt. Wij richten ons op uw talenten en zorgen dat u de regie altijd in handen blijft houden. Verder zorgen we voor psychologische begeleiding en verhogen we uw veerkracht. Onze aanpak is holistisch, wat betekent dat we uitgaan van u als geheel. Concreet betekent dat we altijd voor maatwerk zorgen, omdat iedereen anders is.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Op welk gebied richt Volkerik & Partners zich?

Om van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken maakt het niet uit waar u woont. Wij komen namelijk bij u thuis! Of u dus in Friesland of Groningen, Apeldoorn, Utrecht of Limburg woont, u kunt gewoon van onze diensten gebruik maken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Volkerink & Partners biedt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, re-integratie, persoonlijke coaching, en outplacement.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.