Zet de volgende stap in uw carrière met een loopbaancoach in Assen

Als loopbaancoach in Assen kunnen wij u helpen als u twijfels heeft over uw loopbaan. Bent u toe aan een nieuwe baan, of kunt u na het afstuderen lastig bepalen welke baan u goed ligt? Wij van Volkerink & Partners helpen u bij het vinden van uw kwaliteiten en talenten zodat u de juiste stap in uw carrière kunt maken.

Wij beantwoorden graag uw vragen over het maken van de juiste keuzes voor uw carrière en uw persoonlijke leven. Tijdens een op maat gemaakt traject bij loopbaanbegeleiding ondersteunen wij u volledig. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Re-integratie Assen

Waarom kiezen voor onze loopbaancoach in Assen

  • Wij komen bij u thuis
  • U krijgt psychologische en op maat gemaakte persoonlijke begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel
  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
  • U bent eigen baas

Begeleiding in zoektocht naar een baan

Voor ons zien wij de mens als geheel. Om als loopbaancoach erachter te komen waar uw ambities liggen, moet u erachter komen wat uw talenten zijn, waar uw passie ligt en welke doelen u wilt bereiken. Ons loopbaanadvies maakt dit mogelijk. Door een op maat gemaakt persoonlijk traject te doorlopen met uw eigen loopbaancoach in Assen komen we hierachter!/p>

Loopbaancoaching in Assen voor een nieuwe baan

Bent u uitgekeken op uw huidige baan en denkt u erover na om iets totaal nieuws te doen? Wij helpen u door loopbaancoaching. Hierbij begeleiden wij u in de zoektocht naar nieuw werk, zodat u zeker op de goede werkplek komt. Tijdens deze persoonlijke gesprekken voorzien wij u van passend advies, zodat u een goede keuze voor een baan kunt maken.

Loopbaancoaches en persoonlijke coaching komen op sommige vlakken met elkaar overeen. Zo zijn onze loopbaancoaches ook getraind als persoonlijke coaches. Een persoonlijke coach is naast een persoonlijke begeleider een fijne gesprekspartner die u adviseert op verschillende gebieden. Zo helpt een persoonlijke coach u met al uw vragen en onzekerheden.

Wanneer u een traject start van lifecoaching starten wij met een analyse van uw persoonlijke situatie. Door dit gesprek leveren we een op maat gemaakt traject waarbij duidelijke stappen worden genomen die bijdragen om het beste uit uzelf te halen.

 

Loopbaancoach Utrecht

Wat anderen over ons zeggen

Mijn ervaring met volkerink en partners, en in dit geval Clariska in het bijzonder zijn erg goed.
Clariska was dan ook de gene die mij heeft begeleid tijdens een UWV traject.
Waarin zij echt oog had voor wat ik nodig was en ook op de rem durfde te trappen als ik over mijn grenzen ging.
Goed voor mij geweest dat zij mij heeft begeleid, daar zij de kennis heeft om te begrijpen waar ik in mijn proces tegen aan liep. Ook daardoor tijdig kon signaleren dat ik mijn max had bereikt en ver daar aan voorbij.
En ook vanuit daar uit de cliënt (in dit geval mij) centraal heeft gezet en voor een keurige afwikkeling en nazorg heeft gezorgd. Terwijl ze daartoe niet meer verplicht was. Aangezien mijn traject al was afgerond.
Kijk op een goede samenwerking terug waarin ik respectvol en met zorg ben behandeld.

Met vriendelijke groet,

Anton Weinans.

(review op Google)

Coaching bij re-integratie

Wij zijn pas tevreden als het ons lukt om u te begeleiden naar een passende functie binnen een nieuw bedrijf. Door naar u als geheel te kijken in ons re-intergratie traject, willen wij dit doel bereiken. Wij zijn ervan overtuigd dat psychische, sociale en lichamelijke aspecten elkaar versterken en beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om hierop te focussen. Herkent u zich hierin en heeft u behoefte aan specialistisch hulp op het gebied van re-integratie? Neem contact met ons op voor re-integratie in Assen. Wij helpen u graag.

Outplacement

Een outplacement is vervelend. Mocht u er toch mee te maken krijgen, zijn wij er voor u om u te begeleiden naar een nieuwe werkgever of te begeleiden als zelfstandig ondernemer. Ons outplacement traject is een vast proces. De eerste fase is het verwerken van het ontslag, gevolgd door het in kaart brengen van competenties en wensen, begeleiding bij sollicitatie en jobhunting. Dit traject duurt minimaal drie maanden en maximaal een jaar.

Persoonlijke coaching en lifecoaching

Om uw ambities op werkgebied te realiseren bieden wij persoonlijke coaching en lifecoaching aan. Bij onze lifecoaching sessies worden vragen als ‘wie ben ik, wat kan en wat wil ik?’ beantwoord. Met een personal coach worden gesprekken over uw angsten en onzekerheden gevoerd.

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Kom in contact met een loopbaancoach in Assen

Als loopbaancoach in Assen kunnen wij u begeleiden en adviseren op het gebied van uw persoonlijke- en zakelijke leven. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch via 06-27381699. We zijn met onze loopbaancoaching actief in heel Nederland, waaronder ook in Utrecht.

 

Veel gestelde vragen over loopbaancoaching

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach is iemand die mensen coacht bij het vinden van het juiste pad in hun loopbaan. De coach helpt mensen hun ambities te vinden en te realiseren. Dat wordt gedaan door de ontwikkeling op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak te realiseren. De coaching bestaat daarbij uit coaching in het ontdekken van ambities en talenten, advies over te maken keuzes en motivatie om doelen te bereiken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Waarom moet ik voor Volkerink & Partners kiezen?

Met Volkerink & Partners kiest u voor een loopbaancoach die fullservice coaching aanbiedt. Wij richten ons op uw talenten en zorgen dat u de regie altijd in handen blijft houden. Verder zorgen we voor psychologische begeleiding en verhogen we uw veerkracht. Onze aanpak is holistisch, wat betekent dat we uitgaan van u als geheel. Concreet betekent dat we altijd voor maatwerk zorgen, omdat iedereen anders is.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Op welk gebied richt Volkerik & Partners zich?

Om van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken maakt het niet uit waar u woont. Wij komen namelijk bij u thuis! Of u dus in Friesland of Groningen, Apeldoorn, Utrecht of Limburg woont, u kunt gewoon van onze diensten gebruik maken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Volkerink & Partners biedt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, re-integratie, persoonlijke coaching, en outplacement.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.