Loopbaanbegeleiding

Weet u niet precies wat de volgende stap moet zijn in uw carrière of heeft u het gevoel dat u niet op de juiste weg bent om uw persoonlijke doelstellingen te bereiken? Bent u zich hiervan bewust maar komt u er zelf niet uit, ook niet samen met uw naaste omgeving als familie, vrienden of collega’s? Dan heeft u wellicht baat bij professionele loopbaanbegeleiding. U verdient het namelijk om met het beste van uzelf en uw talenten verder te komen, zowel persoonlijk als in uw carrière.

Wij van Volkerink & Partners zijn er speciaal voor u om de antwoorden te vinden op alle vragen die u heeft over uw levensloop en carrière. Samen zullen we zoeken naar wat het beste voor u is. Heeft u ook interesse in onze loopbaanbegeleiding? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij geven u graag professioneel advies over werk en leven.

Loopbaanbegeleiding is voor u en niemand anders

Het is belangrijk om te weten wie u werkelijk bent, welke talenten u bezit en waar u graag heen wilt in uw loopbaan. In een samenleving waar presteren vaak op nummer een staan, is het soms moeilijk om stil te kunnen staan om te zien of u wel de juiste koers vaart. Want bent u wel op weg om uw persoonlijke doelen te behalen en haalt u elke dag weer het beste uit uzelf?

Wil je eens verder praten over alle mogelijkheden? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend gesprek! Wij zijn onder andere actief in Utrecht, Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Groningen en Meppel.

Met de professionele loopbaanbegeleiding van Volkerink & Partners komt u er achter waar u werkelijk heen wilt met uw carrière en welke stappen u moet ondernemen om daar te komen. Wij helpen bij het (her)ontdekken van uw talenten, passie en doelen. Daarnaast geven wij u een helder advies, zodat u stap voor stap aan uzelf kan werken. Want alleen zo komt u uit de sleur waarin u misschien wel zit.

Neem contact met ons op

Bent u recent werkloos geworden, wil je aan het werk na een studie of heeft u het gevoel niet op de juiste weg te zitten in uw loopbaan en bent u benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact op met Volkerink & Partners voor professioneel loopbaanadvies. Dit kan gemakkelijk door ons contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen