Loopbaancoaching

Loopbaancoaching helpt u bij een ingrijpende verandering in uw carrière, maar wilt u er zeker van zijn dat dit de juiste keuze is? Of bent u toe voor een volgende stap maar weet u niet in welke richting deze moet zijn? Het inschakelen van een loopbaancoach van Volkerink & Partners een uitstekend idee. Een loopbaancoach kan u namelijk helpen bij het maken van de juiste keuzes ter bevordering van uw carrière en levensloop.

Re-integratie Assen

Waarom mensen ons inschakelen voor loopbaancoaching

  • Wij komen bij u thuis
  • U krijgt psychologische en op maat gemaakte persoonlijke begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel
  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
  • U bent eigen baas

Wat kan loopbaancoaching voor u betekenen?

Wij helpen u door middel van persoonlijke coaching om uw persoonlijke ambities in uw loopbaan te bereiken. Wij helpen u hierbij te groeien als persoon en daarbij in uw carrière. Persoonlijke ontwikkeling staat dan ook voorop bij Volkerink & Partners.

Heeft u vragen voor of over een van onze loopbaancoaches? Neem dan gerust eens contact met ons op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons in!

Ontwikkel uzelf met een loopbaancoach

Een goede loopbaancoach helpt u bij het realiseren van de ambities die u heeft in uw loopbaan. En ambitie is iets goeds, u wilt uzelf verbeteren en dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen. Maar waar begint u bij het verbeteren van uzelf zodat u verder kan komen in uw loopbaan? Bij Volkerink & Partners beginnen wij daarvoor bij uzelf. Want om de juiste keuzes te kunnen maken moet u erachter zien te komen wat uw talenten zijn, waar uw passie ligt en welke doelen u wilt bereiken.

Samen zullen wij hier dan ook achter komen om u van het juiste advies te kunnen voorzien om de ambities die u heeft te bereiken. Wij helpen u dus niet alleen professioneel te ontwikkelen, maar tegelijkertijd ook op persoonlijk vlak te verbeteren.

Loopbaancoach Utrecht

Wat anderen over ons zeggen

Mijn ervaring met volkerink en partners, en in dit geval Clariska in het bijzonder zijn erg goed.
Clariska was dan ook de gene die mij heeft begeleid tijdens een UWV traject.
Waarin zij echt oog had voor wat ik nodig was en ook op de rem durfde te trappen als ik over mijn grenzen ging.
Goed voor mij geweest dat zij mij heeft begeleid, daar zij de kennis heeft om te begrijpen waar ik in mijn proces tegen aan liep. Ook daardoor tijdig kon signaleren dat ik mijn max had bereikt en ver daar aan voorbij.
En ook vanuit daar uit de cliënt (in dit geval mij) centraal heeft gezet en voor een keurige afwikkeling en nazorg heeft gezorgd. Terwijl ze daartoe niet meer verplicht was. Aangezien mijn traject al was afgerond.
Kijk op een goede samenwerking terug waarin ik respectvol en met zorg ben behandeld.

Met vriendelijke groet,

Anton Weinans.

(review op Google)

Wie zijn wij?

Wij van Volkerink & Partners zijn er voor u, om u verder te laten komen in uw loopbaan én levensloop. Wij willen u van dienst zijn met advies en coaching om het beste uit uzelf te halen om uw ambities te bereiken. Dit doen wij met een persoonlijke aanpak, waardoor u vanuit uzelf het pad vindt dat u moet bewandelen om verder te komen in uw carrière.

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Gelijk een afspraak inplannen?

Wilt u meer weten over wat wij als loopbaancoach voor u kunnen betekenen? Of wilt u ons als loopbaancoach inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, dit kan gemakkelijk en snel door ons contactformulier in te vullen of door ons telefonisch te benaderen. Als loopbaancoach zijn wij actief in onder andere Enschede, Zwolle, Deventer en Apeldoorn.

Veel gestelde vragen over loopbaancoaching

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach is iemand die mensen coacht bij het vinden van het juiste pad in hun loopbaan. De coach helpt mensen hun ambities te vinden en te realiseren. Dat wordt gedaan door de ontwikkeling op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak te realiseren. De coaching bestaat daarbij uit coaching in het ontdekken van ambities en talenten, advies over te maken keuzes en motivatie om doelen te bereiken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Waarom moet ik voor Volkerink & Partners kiezen?

Met Volkerink & Partners kiest u voor een loopbaancoach die fullservice coaching aanbiedt. Wij richten ons op uw talenten en zorgen dat u de regie altijd in handen blijft houden. Verder zorgen we voor psychologische begeleiding en verhogen we uw veerkracht. Onze aanpak is holistisch, wat betekent dat we uitgaan van u als geheel. Concreet betekent dat we altijd voor maatwerk zorgen, omdat iedereen anders is.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Op welk gebied richt Volkerik & Partners zich?

Om van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken maakt het niet uit waar u woont. Wij komen namelijk bij u thuis! Of u dus in Friesland of Groningen, Apeldoorn, Utrecht of Limburg woont, u kunt gewoon van onze diensten gebruik maken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Volkerink & Partners biedt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, re-integratie, persoonlijke coaching, en outplacement.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.