Re-integratie

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging waar uw talenten perfect bij passen? Of is er binnen uw huidige functie geen werk meer voor u? Volkerink & Partners kan u goed helpen op het gebied van re-integratie. Door een persoonlijk en intensief begeleidingstraject op basis van onze kennis, begeleiden wij u naar een passende functie binnen een nieuw bedrijf.

Wij zijn actief voor u als privé persoon of werknemer, maar daarnaast kunnen werkgevers ook bij ons terecht. Persoonlijke wensen, competenties en arbeidsmogelijkheden zijn naar onze mening de perfecte match tussen mens en werk.

Bent u op zoek naar professioneel advies op het gebied van re-integratie in Apeldoorn of omgeving? Neem dan contact met ons op.

Over Volkerink & Partners

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau, met een focus op coachen op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Wij zijn ook actief in het begeleiden tijdens re-integratie en outplacement. Door een persoonlijke aanpak met veel inspraak van u, komen we op een geschikt begeleidingstraject. Door onze kennis en ervaring met psychische en psychiatrische problematiek, kunnen wij u op een geschikte manier begeleiden tijdens een lopend traject.

Wij kijken naar de mens als geheel, omdat wij erin geloven dat psychische, sociale en lichamelijke aspecten samenhangen en elkaar beïnvloeden. We gaan samen op zoek naar antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop.

Waarom heeft u hulp nodig tijdens re-integratie?

Door hulp te ontvangen tijdens re-integratie in Apeldoorn, wordt uw toekomstbeeld op het gebied van loopbaan en levensloop duidelijk. Wij kijken naar uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot de arbeidsmarkt en gaan samen op zoek naar de beste versie van uzelf. U kunt kiezen voor hulp bij re-integratie wanneer u:

  • Een passende baan wil vinden
  • Wil oriënteren naar een andere beroepsrichting op basis van uw talenten
  • Een nieuw loopbaan perspectief wil bepalen die past bij uw belastbaarheid

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag tijdens een re-integratie in Apeldoorn en denken met u mee. Wilt u weten wat wij precies kunnen doen voor u? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Wij zijn actief in heel Nederland, zo hebben wij mensen geholpen met re-integratie in plaatsen zoals Enschede, Apeldoorn, Zwolle en Deventer.