Wat doen we voor werkgevers?

“Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.” - Confusius

Naast persoonlijke begeleidingstrajecten gaan we ook graag op de stoel naast werkgevers zitten. Wat we zoal doen? We adviseren bij verandertrajecten; bieden persoonlijke verandermanagement trajecten; coachen managers en leidinggevenden; geven trainingen aan bedrijven en instellingen en bieden verzuimbegeleiding en verzuimmanagement. Graag praten we je bij in een persoonlijk gesprek. Belt je ons?

Werving en selectie

Natuurlijk maken we ook graag de perfecte match tussen werk en kandidaten. Doordat wij veel persoonlijke begeleidingstrajecten doen hebben wij een interessante portfolio professionele kandidaten te bieden. Selectie doen wij door de kandidaten heel goed te leren kennen en als het ware naast de opdrachtgever te gaan zitten om te ervaren wat er nodig is. De kandidaten doorgronden we met gesprekken, assessments, en psychologische analyses.

De opdrachtgever bezoeken we in de eigen omgeving, lopen bij voorkeur een dagje mee. Daarmee ervaren wij de cultuur, zien de organisatiestructuur, maken kennis met collega’s van de toekomstige kandidaat en krijgen inzicht in ontbrekende kwaliteiten die de werkprocessen positief zouden kunnen beïnvloeden.

Toegevoegde waarde

Grondig? Jazeker. Onze overtuiging is dat alleen op deze manier de juiste personen op de juiste plekken terecht komen. Daarmee maken we iedereen blij, de kandidaat en de zoekende organisatie. Daarin zit onze toegevoegde waarde.

Vast contactpersoon bij Volkerink & Partners

Wij bieden één vaste contactpersoon die je ondersteunt in het selectieproces. Deze persoon voert ook de gesprekken met kandidaten voordat ze bij je aan tafel komen. Daarmee borgen wij de perfecte match: kennis, ervaring en persoonlijkheid van de kandidaat zijn maximaal afgestemd op de functie-eisen en heersende bedrijfscultuur van jouw organisatie.

Wil je eens verder praten over alle mogelijkheden? Vul hieronder je naam en telefoonnummer in, dan maken we een afspraak! Wij zijn onder andere actief in Utrecht, Apeldoorn, Zwolle, Deventer en Groningen.