Loopbaanadvies

Weet u niet zeker wat de volgende stap in uw loopbaan moet zijn, of zoekt u een baan na een studie en weet u nog niet zeker wat precies past bij u en uw doelstellingen? Of bent u een werkgever en wilt u graag het beste uit uw werknemers halen om zo verder te komen met uw eigen talent? Dan is professioneel loopbaanadvies van Volkerink & Partners wellicht iets voor u.

Wij helpen u namelijk graag met het beste uit uzelf te halen. Want wanneer u weet wie u precies bent, waar u heen wilt en wat uw talenten werkelijk zijn, kunt u de juiste koers bepalen om verder te komen met uw loopbaan. Heeft u interesse om verder te komen in uw carrière? Kies dan voor het loopbaanadvies van Volkerink & Partners.

Loopbaanadvies om uzelf te (her)ontdekken

Loopbaanadvies is niet alleen voor uw carrière. Het is namelijk een uitstekend hulpmiddel om uzelf te (her)ontdekken. Wanneer u kiest voor ons persoonlijke loopbaanadvies komt u er namelijk achter wat uw talenten zijn, wat uw sterke en zwakke punten zijn en hoe u dit alles kan benutten. Ons loopbaanadvies kan dan ook worden gezien als een persoonlijk advies waar u zeker de vruchten van zal plukken, iedere dag weer.

Wil je eens verder praten over alle mogelijkheden? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn onder andere actief in Utrecht, Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Groningen en Meppel.

Waarom voor ons kiezen?

Volkerink & Partners is er voor iedereen die hulp zoekt bij het kiezen van de juiste richting in zijn of haar loopbaan. Dit doen wij door een zeer persoonlijke aanpak waar wij op zoek gaan naar de sterkten en zwakten, passies en talenten van de mensen die wij helpen. Dit doen wij door:

  • Bij u thuis te komen
  • Ons te richten op uw kunnen
  • Door u de regie in handen te laten houden
  • U als geheel te beschouwen en te benaderen vanuit een holistische visie
  • Psychologische begeleiding te bieden
  • Veerkracht te geven

Neem contact met ons op

Wilt u ook professioneel loopbaanadvies van Volkerink & Partners of heeft u een vraag over hoe wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan gemakkelijk en snel door ons contactformulier in te vullen of door ons telefonisch te benaderen. Wij hebben al meerdere mensen kunnen helpen met loopbaanadvies in Apeldoorn, Deventer, Enschede en Zwolle.