Outplacement

Zit je momenteel niet op je plek bij je huidige baan? Of ben je juist onlangs zonder werk komen te zitten? Het komt regelmatig voor dat mensen niet meer weten wat ze echt willen doen. Waar ligt mijn passie? Wat vind ik leuk? En wat is voor mij een uitdaging? Misschien loop je ook wel rond met deze vragen. Heb jij ook te maken met outplacement in Apeldoorn? Het is belangrijk om te weten dat je er niet alleen voor staat.

Indien je te maken hebt met een dergelijke situatie is het juist goed om professionele begeleiding in te schakelen. Op deze manier krijg je namelijk de nodige handvatten voor de weg naar jouw droombaan. Bij Volkerink & Partners ben je hiervoor aan het juiste adres.

Voor iedere vraag leveren wij maatwerk. Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Wij voorzien mensen van coaching op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Daarnaast begeleiden we ook bij re-integratie en outplacement.

Over ons: Volkerink & Partners

Indien je te maken hebt met outplacement in Apeldoorn, kunnen wij je dus zeker van dienst zijn. Bij onze begeleiding wordt gekeken naar jouw wensen, competenties, arbeidsmogelijkheden en natuurlijk ook naar jouw passie. Wat past er nou eigenlijk bij jou? Uiteindelijk komen we zo tot dé perfecte match tussen werk en mens. Van het begin tot het einde helpen we jou.

Doordat onze samenleving continu veranderd, is het belangrijk om te weten wat jij nou eigenlijk zelf wilt en wat bij je past. Begeleiding tijdens de outplacement in Apeldoorn helpt je hier zeker bij.

Bij onze begeleiding kun je altijd rekenen op:

  • Psychologische begeleiding;
  • Altijd een persoonlijke benadering;
  • Onze focus ligt op jouw persoonlijke wensen;
  • We benaderen je vanuit een holistische visie;
  • Bij jou thuis afspreken? Geen probleem!

Wat is outplacement?

Outplacement is wanneer iemand werk heeft, maar gedwongen of vrijwillig, het bedrijf verlaat. Hierbij begeleiden we je graag naar een nieuwe baan of zelfstandig ondernemerschap. Natuurlijk is het wel belangrijk dat dit écht bij jou past. Het traject van outplacement in Apeldoorn duurt vaak tussen de drie maanden en een jaar. Bij outplacement zijn altijd een aantal fasen die we doorlopen:

  • Verwerking van het ontslag;
  • Het in kaart brengen van competenties en wensen;
  • Sollicitatiebegeleiding;
  • Jobhunting.

Vul ons contactformulier in!

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding bij outplacement in Apeldoorn? Vul dan ons contactformulier in of neem direct contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken. Graag helpen we je verder!

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Apeldoorn en Utrecht, kunnen wij ook op locatie langskomen en je helpen. Zo zijn wij met outplacement al actief geweest in Enschede, Zwolle, Deventer en Apeldoorn.