Persoonlijke coaching met een loopbaancoach in Groningen

Bent u op zoek naar loopbaancoaching in Groningen? Als u klaar bent voor nieuwe carrière-uitdagingen, maar nog niet zeker weet welke richting u op wilt, kan loopbaancoaching een waardevolle stap zijn. Onze professionals bieden deskundig advies en begeleiding om u te helpen bij het vinden van uw ideale baan. Maak een afspraak met een ervaren loopbaancoach om weloverwogen beslissingen te nemen over uw carrièrepad.

Bij ons krijgt u de kans om persoonlijk te groeien en tegelijkertijd uw loopbaan te ontwikkelen. Vraag vandaag nog een gesprek aan om aan de slag te gaan.

Re-integratie Assen

Wat is loopbaancoaching?

Loopbaancoaching in Groningen is een proces waarbij een professionele coach individuen helpt bij het verkennen, plannen en realiseren van hun loopbaandoelen. Het omvat vaak het identificeren van sterke punten, vaardigheden, interesses en waarden, evenals het overwinnen van obstakels die iemand in zijn of haar carrière kunnen tegenhouden.

Loopbaanadvies op maat

Wij beginnen altijd met u als persoon. Want om echt te weten waar uw ambities liggen, moet u erachter zien te komen wat uw talenten zijn, waar uw passie ligt en welke doelen u wilt bereiken. Daar komt u achter door middel van ons loopbaanadvies. Uw loopbaancoach in Groningen maakt een op maat gemaakt persoonlijk traject dat u samen doorloopt. Het coachingstraject is onder te verdelen in drie stappen:

Stap 1: Verkenning van uw doelen en aspiraties

We starten met een diepgaande verkenning van uw carrièredoelen en persoonlijke aspiraties. Dit omvat het identificeren van wat u wilt bereiken in uw loopbaan en uw leven als geheel. Door deze doelen helder te krijgen, leggen we een stevige basis voor uw groei, zowel persoonlijk als professioneel.

Stap 2: Coachingsessies

Tijdens onze coachingsessies begeleidt de loopbaancoach u bij het verkennen van uw capaciteiten en het overwinnen van eventuele obstakels die uw groei kunnen belemmeren. Samen werken we aan het versterken van uw vaardigheden, het vergroten van uw zelfinzicht en het opbouwen van zelfvertrouwen, om succesvol te zijn in zowel uw carrière als uw persoonlijke leven.

Stap 3: Reflectie en vooruitgang

Reflectie is essentieel voor groei. Daarom zullen we regelmatig samen terugkijken op uw vooruitgang en ontwikkeling. Door te reflecteren op uw ervaringen en prestaties, kunt u waardevolle inzichten verwerven die u helpen bij het nemen van de juiste beslissingen en het voortzetten van uw groeitraject.

Onze diensten

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Wij bieden diverse advies- en coaching diensten aan op het gebied van loopbaan en levensloop. Onze coaches willen enkel dat u het beste uit uzelf haalt en dat u al uw ambities bereikt. Al onze diensten op een rij:

 • Re-integratie
 • Outplacement
 • Loopbaanbegeleiding
 • Loopbaanadvies
 • Persoonlijke coaching
 • Life coaching

Loopbaanbegeleiding voor nieuw werk

Wilt u wat anders doen qua werk maar weet u niet precies wat? Dan kan loopbaanbegeleiding de perfecte uitkomst zijn. Wij gaan met u samen kijken naar uw talenten en kwaliteiten. Tijdens deze gesprekken krijgt u advies zodat u een goede keuze kunt maken voor een nieuwe baan. Op deze manier maakt u een keuze voor een baan waar u met veel plezier kunt werken.

Begeleiding van een loopbaancoach in Groningen

 • Wij komen bij u thuis
 • U krijgt psychologische en op maat gemaakte persoonlijke begeleiding
 • Wij zien de mens als geheel
 • Wij geven mensen veerkracht
 • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
 • U bent eigen baas
Loopbaancoach Utrecht

Onze klanten aan het woord

Mijn ervaring met Volkerink & Partners, en in het bijzonder met Clariska, was zeer positief. Clariska heeft mij begeleid tijdens een traject bij het UWV. Ze had echt oog voor wat ik nodig had en durfde ook in te grijpen als ik over mijn grenzen ging. Haar begeleiding is erg waardevol voor mij geweest, omdat ze begreep tegen welke uitdagingen ik aanliep in mijn proces. Ze kon op tijd signaleren wanneer ik mijn grens had bereikt en zelfs overschreden. Bovendien stond ze altijd klaar om mij als cliënt centraal te stellen en te zorgen voor een correcte afwikkeling en nazorg, zelfs nadat mijn traject was afgerond.

Kijk op een goede samenwerking terug waarin ik respectvol en met zorg ben behandeld.

Met vriendelijke groet,

Anton Weinans.

(review op Google)

Outplacement

Een outplacement is nooit fijn. Echter krijgt u bij ons de juiste begeleiding om naar een nieuwe werkgever over te stappen of om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ons outplacementtraject bestaat uit vaste fases: verwerking van het ontslag, het in kaart brengen van competenties en wensen, sollicitatiebegeleiding en jobhunting. Het traject duurt tussen de drie maanden en een jaar.

Lifecoaching en persoonlijke coaching

Life coaching en persoonlijke coaching dragen bij om uw ambities op werkgebied te realiseren. Door middel van life coaching krijgt u antwoord op belangrijke vragen als: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Met een personal coach kunt u praten over uw angsten en onzekerheden.

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

 

Kom in contact met een loopbaancoach in Groningen

Als loopbaancoach in Groningen kunnen wij u begeleiden en adviseren op het gebied van uw persoonlijke en zakelijke leven. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch via 06-27381699. We zijn met onze loopbaancoaching and advies actief in heel Nederland, waaronder ook in Utrecht, Apeldoorn, Assen, Zwolle en Friesland.

 

Veel gestelde vragen over loopbaancoaching

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach is iemand die mensen coacht bij het vinden van het juiste pad in hun loopbaan. De coach helpt mensen hun ambities te vinden en te realiseren. Dat wordt gedaan door de ontwikkeling op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak te realiseren. De coaching bestaat daarbij uit coaching in het ontdekken van ambities en talenten, advies over te maken keuzes en motivatie om doelen te bereiken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Waarom moet ik voor Volkerink & Partners kiezen?

Met Volkerink & Partners kiest u voor een loopbaancoach die fullservice coaching aanbiedt. Wij richten ons op uw talenten en zorgen dat u de regie altijd in handen blijft houden. Verder zorgen we voor psychologische begeleiding en verhogen we uw veerkracht. Onze aanpak is holistisch, wat betekent dat we uitgaan van u als geheel. Concreet betekent dat we altijd voor maatwerk zorgen, omdat iedereen anders is.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Op welk gebied richt Volkerik & Partners zich?

Om van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken maakt het niet uit waar u woont. Wij komen namelijk bij u thuis! Of u dus in Friesland of Groningen, Apeldoorn, Utrecht of Limburg woont, u kunt gewoon van onze diensten gebruik maken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Volkerink & Partners biedt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, re-integratie, persoonlijke coaching, en outplacement.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.