Persoonlijke loopbaancoach in Groningen en omstreken

Woont u in Groningen en wilt u graag met een loopbaancoach in gesprek? Wanneer u toe bent aan nieuwe werkuitdagingen maar nog geen idee heeft in welke richting, is loopbaancoaching een logische vervolgstap. Wij van Volkerink & Partners geven uw advies en coachen u, zodat u eindigt bij de baan van uw dromen.

Een loopbaancoach helpt bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van carrière en uw persoonlijke leven. Bij ons groeit u als persoon en daarbij ook in uw loopbaan.

Begeleiding van een loopbaancoach in Groningen

 • Wij komen bij u thuis
 • U krijgt psychologische en op maat gemaakte begeleiding
 • Wij zien de mens als geheel
 • Wij geven mensen veerkracht
 • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
 • U bent eigen baas

Een loopbaancoach in Groningen inschakelen kan ook een vervelende reden hebben: een gedwongen ontslag of privéomstandigheden. Ook dan staan wij uiteraard voor u klaar en gaan we samen op weg naar een toekomst die bij u past. Neem contact op door ons contactformulier in te vullen.

Loopbaanadvies op maat

Wij beginnen altijd met u als persoon. Want om echt te weten waar uw ambities liggen, moet u erachter zien te komen wat uw talenten zijn, waar uw passie ligt en welke doelen u wilt bereiken. Daar komt u achter door middel van ons loopbaanadvies. Uw loopbaancoach in Groningen maakt een op maat gemaakt persoonlijk traject die u samen doorloopt.

Re-integratie en loopbaanadvies

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Wij bieden diverse advies en coaching diensten aan op het gebied van loopbaan en levensloop. Onze coaches willen enkel dat u het beste uit uzelf haalt en dat u al uw ambities bereikt.

Al onze diensten op een rij:

 • Re-integratie
 • Outplacement
 • Loopbaanbegeleiding
 • Loopbaanadvies
 • Persoonlijke coaching
 • Life coaching
Loopbaancoach Groningen

Outplacement

Een outplacement is nooit fijn. Echter krijgt u bij ons de juiste begeleiding om naar een nieuwe werkgever over te stappen of om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ons outplacementtraject bestaat uit vaste fases: verwerking van het ontslag, het in kaart brengen van competenties en wensen, sollicitatiebegeleiding en jobhunting. Het traject duurt tussen de drie maanden en een jaar.

Lifecoaching en persoonlijke coaching

Life coaching en persoonlijke coaching dragen bij om uw ambities op werkgebied te realiseren. Door middel van life coaching krijgt u antwoord op belangrijke vragen als: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Met een personal coach kunt u praten over uw angsten en onzekerheden.

Schakel een loopbaancoach in Groningen in

Als loopbaancoach in Groningen kunnen wij veel voor u betekenen, niet alleen op werkgebied ook op persoonlijk vlak. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dat kan middels ons contactformulier of door te bellen naar 06-27381699.

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach is iemand die mensen coacht bij het vinden van het juiste pad in hun loopbaan. De coach helpt mensen hun ambities te vinden en te realiseren. Dat wordt gedaan door de ontwikkeling op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak te realiseren. De coaching bestaat daarbij uit coaching in het ontdekken van ambities en talenten, advies over te maken keuzes en motivatie om doelen te bereiken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Waarom moet ik voor Volkerink & Partners kiezen?

Met Volkerink & Partners kiest u voor een loopbaancoach die fullservice coaching aanbiedt. Wij richten ons op uw talenten en zorgen dat u de regie altijd in handen blijft houden. Verder zorgen we voor psychologische begeleiding en verhogen we uw veerkracht. Onze aanpak is holistisch, wat betekent dat we uitgaan van u als geheel. Concreet betekent dat we altijd voor maatwerk zorgen, omdat iedereen anders is.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Op welk gebied richt Volkerik & Partners zich?

Om van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken maakt het niet uit waar u woont. Wij komen namelijk bij u thuis! Of u dus in Friesland of Groningen, Apeldoorn, Utrecht of Limburg woont, u kunt gewoon van onze diensten gebruik maken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Volkerink & Partners biedt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, re-integratie, persoonlijke coaching, en outplacement.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.