Persoonlijke loopbaancoaching met een loopbaancoach in Groningen

Bent u op zoek naar een loopbaancoach in Groningen? Wanneer u toe bent aan nieuwe werkuitdagingen maar nog geen idee heeft in welke richting, is loopbaancoaching een logische vervolgstap. Wij van Volkerink & Partners geven uw advies en coachen u, zodat u eindigt bij de baan van uw dromen. U kunt bij ons met een ervaren loopbaancoach in gesprek, zodat u een gedegen keuze kunt maken voor uw vervolgstap.

Een loopbaancoach helpt bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van carrière en uw persoonlijke leven. Bij ons groeit u als persoon en daarbij ook in uw loopbaan.

Re-integratie Assen

Begeleiding van een loopbaancoach in Groningen

  • Wij komen bij u thuis
  • U krijgt psychologische en op maat gemaakte persoonlijke begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel
  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
  • U bent eigen baas

Loopbaanadvies op maat

Wij beginnen altijd met u als persoon. Want om echt te weten waar uw ambities liggen, moet u erachter zien te komen wat uw talenten zijn, waar uw passie ligt en welke doelen u wilt bereiken. Daar komt u achter door middel van ons loopbaanadvies. Uw loopbaancoach in Groningen maakt een op maat gemaakt persoonlijk traject die u samen doorloopt.

Loopbaanbegeleiding voor nieuw werk

Wilt u wat anders doen qua werk maar weet u niet precies wat? Dan kan loopbaanbegeleiding de perfecte uitkomst zijn. Wij gaan met u samen kijken naar uw talenten en kwaliteiten. Tijdens deze gesprekken krijgt u advies zodat u een goede keuze kunt maken voor een nieuwe baan. Op deze manier maakt u een keuze voor een baan waar u met veel plezier kunt werken.

Re-integratie en loopbaanadvies

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Wij bieden diverse advies en coaching diensten aan op het gebied van loopbaan en levensloop. Onze coaches willen enkel dat u het beste uit uzelf haalt en dat u al uw ambities bereikt.

Al onze diensten op een rij:

Loopbaancoach Utrecht

Wat anderen over ons zeggen

Mijn ervaring met volkerink en partners, en in dit geval Clariska in het bijzonder zijn erg goed.
Clariska was dan ook de gene die mij heeft begeleid tijdens een UWV traject.
Waarin zij echt oog had voor wat ik nodig was en ook op de rem durfde te trappen als ik over mijn grenzen ging.
Goed voor mij geweest dat zij mij heeft begeleid, daar zij de kennis heeft om te begrijpen waar ik in mijn proces tegen aan liep. Ook daardoor tijdig kon signaleren dat ik mijn max had bereikt en ver daar aan voorbij.
En ook vanuit daar uit de cliënt (in dit geval mij) centraal heeft gezet en voor een keurige afwikkeling en nazorg heeft gezorgd. Terwijl ze daartoe niet meer verplicht was. Aangezien mijn traject al was afgerond.
Kijk op een goede samenwerking terug waarin ik respectvol en met zorg ben behandeld.

Met vriendelijke groet,

Anton Weinans.

(review op Google)

Outplacement

Een outplacement is nooit fijn. Echter krijgt u bij ons de juiste begeleiding om naar een nieuwe werkgever over te stappen of om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Ons outplacementtraject bestaat uit vaste fases: verwerking van het ontslag, het in kaart brengen van competenties en wensen, sollicitatiebegeleiding en jobhunting. Het traject duurt tussen de drie maanden en een jaar.

Lifecoaching en persoonlijke coaching

Life coaching en persoonlijke coaching dragen bij om uw ambities op werkgebied te realiseren. Door middel van life coaching krijgt u antwoord op belangrijke vragen als: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Met een personal coach kunt u praten over uw angsten en onzekerheden.

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Schakel een loopbaancoach in Groningen in

Als loopbaancoach in Groningen kunnen wij veel voor u betekenen, niet alleen op werkgebied ook op persoonlijk vlak. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dat kan middels ons contactformulier of door te bellen naar 06-27381699.

Veel gestelde vragen over loopbaancoaching

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach is iemand die mensen coacht bij het vinden van het juiste pad in hun loopbaan. De coach helpt mensen hun ambities te vinden en te realiseren. Dat wordt gedaan door de ontwikkeling op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak te realiseren. De coaching bestaat daarbij uit coaching in het ontdekken van ambities en talenten, advies over te maken keuzes en motivatie om doelen te bereiken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Waarom moet ik voor Volkerink & Partners kiezen?

Met Volkerink & Partners kiest u voor een loopbaancoach die fullservice coaching aanbiedt. Wij richten ons op uw talenten en zorgen dat u de regie altijd in handen blijft houden. Verder zorgen we voor psychologische begeleiding en verhogen we uw veerkracht. Onze aanpak is holistisch, wat betekent dat we uitgaan van u als geheel. Concreet betekent dat we altijd voor maatwerk zorgen, omdat iedereen anders is.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Op welk gebied richt Volkerik & Partners zich?

Om van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken maakt het niet uit waar u woont. Wij komen namelijk bij u thuis! Of u dus in Friesland of Groningen, Apeldoorn, Utrecht of Limburg woont, u kunt gewoon van onze diensten gebruik maken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Volkerink & Partners biedt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, re-integratie, persoonlijke coaching, en outplacement.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.