Over ons

Onze passie

Graag zetten we ons in voor cliënten met beperkingen, om juist hen verder te helpen richting betaald werk of vrijwilligerswerk.

Maar ook cliënten die volop in de maatschappij meedraaien en toch niet het gevoel hebben op de juiste plek te zitten kunnen we heel goed coachen en begeleiden.

Even voorstellen

Clariska van Hoek-Volkerink

Mijn naam is Clariska van Hoek-Volkerink. Ik ben werkzaam als coach, behandelaar en trainer in welzijn en zorg en werkzaam binnen de publieke en private sector.

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van vragen omtrent stress, werkdruk en burn-out, motivatie- en loopbaanproblemen, het effectief inzetten van leiderschapskwaliteiten, het verbeteren van communicatieve vaardigheden en een goede balans vinden tussen werk en privéleven. Ook begeleid ik studenten met studie- en afstudeerproblemen. Daarnaast begeleid ik al langere tijd voor het UWV klanten naar werk hetzij betaald hetzij via vrijwilligerswerk.

Clienten weten ons te vinden voor alle diensten die we bieden. Van coaching, therapie tot loopbaanbegeleiding.

Mijn werk doe ik met veel plezier. Juist het raakvlak arbeid gezondheid en welzijn is iets wat goed bij mij past. Ik kijk graag naar de mogelijkheden en probeer bronnen aan te boren die daarbij aansluiten. Alles vanuit de gedachte dat de cliënt zelf de regie houdt zodat verandering van binnenuit kan plaatsvinden en is/wordt verankerd.

Mijn werkervaring

Ik ben geaccrediteerd als Coach en Noloc Erkend Loopbaanprofessional en werk volgens de Ethische Gedragscode. Ook ben ik lid van het NIP, de NFG en is ons bedrijf erkend door Blik op Werk.

Werkervaring:

  • Coach met een eigen coaching praktijk (NOLOC erkend).
  • Bedrijfsadviseur voor verschillende instellingen en bedrijven vanuit mijn eigen praktijk.
  • Trainer en GGZ behandelaar binnen mijn eigen coaching praktijk en de GGZ.
  • (Psychiatrisch) Verpleegkundige en Casemanager in een algemeen ziekenhuis en de GGZ.
  • Sociaal en Praktijk Verpleegkundige binnen een asielzoekerscentrum. (kennis en ervaring met vluchtelingen, asielzoekers en statushouders)
  • Manager binnen een GGZ instelling (binnen transitie en reorganisaties).
  • Wetenschappelijk onderzoek.
  • Ruimte bestuurlijke en politieke ervaring binnen de Christen Unie.

Wat we doen

Ons bedrijf begeleid al langere tijd cliënten vanuit de Wajong, WIA, WW, WGA die op zoek zijn naar werk en een andere weg in willen slaan. Iets wat we met hart en ziel doen.

Ook hebben we ruime kennis en ervaring in het begeleiden van cliënten in loopbaan-, outplacement en re-integratietrajecten. We begeleiden cliënten vanuit een holistische visie kijken naar de hele context , persoonlijke eigenschappen en voorkeuren.

Vanwege de vele kennis en ervaring in het behandelen en begeleiden van cliënten met psychische, psychiatrische en lichamelijke problemen kunnen we klanten gericht helpen en van dienst zijn. Dit doen we vanuit een herstelgerichte visie met oog voor de mogelijkheden.

Hierbij zoeken we waar nodig actief verbinding met behandelaren, mantelzorgers en familie die betrokken zijn op de cliënt. Dit om te waarborgen dat we een eenduidige visie en aanpak hebben, in overeenstemming met de cliënt. Uiteraard rekening houdend met de privacy van de cliënt.

We hebben hier positieve ervaringen mee ondanks dat processen tijd kosten en weerbarstig kunnen zijn.

Ook voor werkgevers bieden we diensten namelijk verzuimmanagement en bedrijfsadvisering. Ook hierin hebben we bewezen voor en werkgever en werknemer een goed resultaat te kunnen bereiken. We kunnen goed omgaan met verschillende belangen.  Dat blijkt uit de tevredenheid van werkgever en werknemer.

We hebben zeer goede resultaten behaald gezien onze score op Blik Op Werk namelijk een 8,8.

We zien er naar uit om u van dienst te kunnen zijn.