De juiste richting op met loopbaanadvies op maat in Zwolle

Door ziekte uitgevallen? Zit u wel op de juiste plek bij uw huidige werkgever? Zou u wel eens ergens anders willen werken, maar weet u niet hoe u dat aan kunt pakken? Of word u gedwongen uit te kijken naar ander werk? Allemaal veelvoorkomende situaties waar u behoorlijk in vast kunt lopen. Volkerink & Partners heeft veel ervaring met loopbaantrajecten, gedwongen outplacement of reïntegratie. Wij bieden u loopbaanadvies in Zwolle!

Re-integratie Assen

Waarom mensen ons inschakelen voor loopbaanadvies in Zwolle

  • Wij komen bij u thuis
  • U krijgt psychologische en op maat gemaakte persoonlijke begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel
  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
  • U bent eigen baas

Wat kan loopbaanadvies in Zwolle voor u betekenen?

Bij het bieden van loopbaanadvies in Zwolle kijken we naar het complete plaatje. Wij vinden dat ieder mens een optelsom is van eigenschappen, gedrag, emoties, relaties, ervaring en culturele omstandigheden. Het coaching traject start dan ook met een analyse van uw persoonlijke situatie. Gecombineerd met uw hulpvraag, ontwerpen we een traject waarin we samen met u op zoek gaan naar uw kwaliteiten, talenten en toekomstdromen. Om deze vervolgens stap voor stap te gaan bevestigen en realiseren.

Loopbaanadvies in Zwolle kan u helpen bijvoorbeeld omdat u uzelf niet zo goed kent, of niet durft te vertrouwen op uw kwaliteiten. Of omdat u door een bepaalde gebeurtenis of omstandigheden opnieuw moet bepalen wie u bent en wat u wilt. Dat is helemaal niet erg, deze zoektocht staat voor iets heel bijzonders. maar kan iemand wel heel onzeker maken.

Op deze momenten in uw leven is het fijn om uw onzekerheden en vragen met iemand te delen. Volkerink & Partners biedt verschillende vormen van loopbaan begeleiding in Meppel. Zo komen we altijd tot een heel persoonlijk traject, op maat gemaakt voor uw specifieke vraag!

Loopbaancoach Utrecht

Wat anderen over ons zeggen

Mijn ervaring met volkerink en partners, en in dit geval Clariska in het bijzonder zijn erg goed.
Clariska was dan ook de gene die mij heeft begeleid tijdens een UWV traject.
Waarin zij echt oog had voor wat ik nodig was en ook op de rem durfde te trappen als ik over mijn grenzen ging.
Goed voor mij geweest dat zij mij heeft begeleid, daar zij de kennis heeft om te begrijpen waar ik in mijn proces tegen aan liep. Ook daardoor tijdig kon signaleren dat ik mijn max had bereikt en ver daar aan voorbij.
En ook vanuit daar uit de cliënt (in dit geval mij) centraal heeft gezet en voor een keurige afwikkeling en nazorg heeft gezorgd. Terwijl ze daartoe niet meer verplicht was. Aangezien mijn traject al was afgerond.
Kijk op een goede samenwerking terug waarin ik respectvol en met zorg ben behandeld.

Met vriendelijke groet,

Anton Weinans.

(review op Google)

Over Volkerink & Partners

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Dit betekent dat wij zowel coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie en outplacement. Dankzij onze persoonlijke aanpak kan iedereen bij ons terecht voor loopbaan begeleiding nabij Meppel.

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Wilt u professionele loopbaanadvies in Zwolle? Neem contact op!

Bent u na het lezen nieuwsgierig geworden en kunt u loopbaanadvies in Zwolle goed gebruiken? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact op met Volkerink & Partners voor het maken van een afspraak. Of vul het contactformulier in op onze website.

Veel gestelde vragen over loopbaancoaching

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach is iemand die mensen coacht bij het vinden van het juiste pad in hun loopbaan. De coach helpt mensen hun ambities te vinden en te realiseren. Dat wordt gedaan door de ontwikkeling op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak te realiseren. De coaching bestaat daarbij uit coaching in het ontdekken van ambities en talenten, advies over te maken keuzes en motivatie om doelen te bereiken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Waarom moet ik voor Volkerink & Partners kiezen?

Met Volkerink & Partners kiest u voor een loopbaancoach die fullservice coaching aanbiedt. Wij richten ons op uw talenten en zorgen dat u de regie altijd in handen blijft houden. Verder zorgen we voor psychologische begeleiding en verhogen we uw veerkracht. Onze aanpak is holistisch, wat betekent dat we uitgaan van u als geheel. Concreet betekent dat we altijd voor maatwerk zorgen, omdat iedereen anders is.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Op welk gebied richt Volkerik & Partners zich?

Om van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken maakt het niet uit waar u woont. Wij komen namelijk bij u thuis! Of u dus in Friesland of Groningen, Apeldoorn, Utrecht of Limburg woont, u kunt gewoon van onze diensten gebruik maken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Volkerink & Partners biedt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, re-integratie, persoonlijke coaching, en outplacement.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.