Loopbaanadvies Zwolle

Door ziekte uitgevallen? Zit u wel op de juiste plek bij uw huidige werkgever? Zou u wel eens ergens anders willen werken, maar weet u niet hoe u dat aan kunt pakken? Of word u gedwongen uit te kijken naar ander werk? Allemaal veelvoorkomende situaties waar u behoorlijk in vast kunt lopen. Volkerink & Partners heeft veel ervaring met loopbaantrajecten, gedwongen outplacement of reïntegratie. Wij bieden u loopbaanadvies in Zwolle!

Wat kan loopbaanadvies in Zwolle voor u betekenen?

Bij het bieden van loopbaanadvies in Zwolle kijken we naar het complete plaatje. Wij vinden dat ieder mens een optelsom is van eigenschappen, gedrag, emoties, relaties, ervaring en culturele omstandigheden. Het coaching traject start dan ook met een analyse van uw persoonlijke situatie. Gecombineerd met uw hulpvraag, ontwerpen we een traject waarin we samen met u op zoek gaan naar uw kwaliteiten, talenten en toekomstdromen. Om deze vervolgens stap voor stap te gaan bevestigen en realiseren.

Loopbaanadvies in Zwolle kan u helpen bijvoorbeeld omdat u uzelf niet zo goed kent, of niet durft te vertrouwen op uw kwaliteiten. Of omdat u door een bepaalde gebeurtenis of omstandigheden opnieuw moet bepalen wie u bent en wat u wilt. Dat is helemaal niet erg, deze zoektocht staat voor iets heel bijzonders. maar kan iemand wel heel onzeker maken.

Op deze momenten in uw leven is het fijn om uw onzekerheden en vragen met iemand te delen. Volkerink & Partners biedt verschillende vormen van loopbaan begeleiding in Meppel. Zo komen we altijd tot een heel persoonlijk traject, op maat gemaakt voor uw specifieke vraag!

Over Volkerink & Partners

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Dit betekent dat wij zowel coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie en outplacement. Dankzij onze persoonlijke aanpak kan iedereen bij ons terecht voor loopbaan begeleiding nabij Meppel. Waarom u bij ons aan het juiste adres bent?

  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij komen bij u thuis
  • Wij richten ons op wat u wel kunt
  • U heeft en houdt de regie in handen
  • Wij geven mensen veerkracht

Wilt u professionele loopbaanadvies in Zwolle? Neem contact op!

Bent u na het lezen nieuwsgierig geworden en kunt u loopbaanadvies in Zwolle goed gebruiken? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact op met Volkerink & Partners voor het maken van een afspraak. Of vul het contactformulier in op onze website.