Re-integratie in Assen en omstreken

Middels re-integratie in Assen vind je de antwoorden op vragen omtrent loopbaan en levensloop. Misschien is er binnen je huidige functie geen werk meer voor je, of ben je langdurig ziek geweest en keer je weer terug op de werkvloer. Wij bieden een persoonlijk en intensief re-integratietraject naar nieuw passend werk buiten de organisatie. We gaan de samenwerking met je aan om op zoek te gaan naar een nieuwe invulling.

Volkerink & Partners heeft een passie om mensen verder te helpen met het vinden van antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop

Professionele re-integratie in de regio Assen

  • Wij komen bij je thuis
  • Je krijgt psychologische en op maat gemaakte begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel
  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op jouw kwaliteiten en talenten
  • je bent tijdens de begeleiding van ons bureau eigen baas

Op zoek naar een loopbaancoach die hulp biedt bij re-integratie? Neem direct contact met ons op voor meer informatie of om onze deskundige hulp in te schakelen. Samen gaan we op zoek naar meer inzicht en voldoening.

Hulp bij re-integratie voor een duidelijk toekomstbeeld

Na langdurige afwezigheid van werk kan het lastig zijn om weer aan het werk te gaan. Een zoektocht naar het beste van jezelf ontstaat natuurlijk niet zomaar. In deze sterk veranderende samenleving is het dan ook belangrijk om te weten waar je als persoon staat.

Hulp bij re-integratie in Assen zorgt ervoor dat je toekomstbeeld duidelijk wordt. Zo kom je er achter welke kant je op wilt gaan en hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Persoonlijk en intensief begeleidingstraject

Hierbij maken we gebruik van een persoonlijk en intensief begeleidingstraject. Zodoende bieden we maatwerk voor iedere vraag. Samen met jou en de werkgever stippelen we een traject dat is afgestemd op jouw specifieke situatie. Hierbij is het het doel om je terug te laten keren in de oude functie of het verwerven van een nieuwe functie.

Re-integratie Assen

Van een passende baan tot nieuw loopbaanperspectief

Je kunt bijvoorbeeld hulp bij re-integratie in Assen nodig hebben om:

  • Te oriënteren naar een andere beroepsrichting en/of passende beroepen
  • Een passende baan te vinden
  • Een nieuw loopbaan perspectief te bepalen die past bij uw belastbaarheid

Privé, werknemer of werkgever

Het kan bij iedereen voorkomen dat je zoekende bent en even niet meer weet wat je op werkgebied wenst. Wij zijn werkzaam voor jou als privé persoon, werknemer of werkgever. Zo zijn wij van mening dat competenties, persoonlijke wensen en arbeidsmogelijkheden dé match zijn tussen mens en werk.

Fullservice coachingbureau

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau dat niet alleen coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleidt bij re-integratie en outplacement. Wij zijn er voor je als privé persoon of werknemer. Maar ook werkgevers kunnen bij ons terecht.

Volkerink & Partners heeft als re-intregatiebureau veel kennis en ervaring met psychische en psychiatrische problematiek.

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Holistische benadering

Wij benaderen de mens tijdens re-intregatie in Assen vanuit een holistische benadering. Dat houdt in dat wij naar de mens als geheel kijken. Daarnaast geloven we dat psychische, sociale en lichamelijke aspecten samenhangen en elkaar beïnvloeden.

Daarbij kijken we samen met je naar jouw persoonlijke wensen, competenties en arbeidsmogelijkheden, welke leidend zijn voor het maken van de perfecte match tussen mens en werk.

We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek

Meer weten over re-integratie in Assen?

Kun je wel wat hulp bij re-integratie nabij Assen gebruiken? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Door een persoonlijk en intensief begeleidingstraject begeleiden we je naar een passende functie binnen een ander bedrijf.

Wanneer je een vraag hebt over wat we voor je kunnen betekenen kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen je te allen tijde graag verder gedurende dit proces.