Een loopbaancoach in Apeldoorn voor de volgende stap in uw leven

Loopbaancoach in Apeldoorn gezocht? Een loopbaancoach in Apeldoorn kan u helpen om vragen te beantwoorden zoals welke baan u goed ligt, indien u bijna afgestudeerd bent. U bent ook van harte welkom bij ons als u toe bent aan een nieuwe uitdaging in een andere functie. Loopbaancoaching kan u helpen uw kwaliteiten en talenten te vinden. U krijgt hiermee een duidelijk toekomstbeeld.

Volkerink & Partners staat voor u klaar om u te helpen met al uw vragen omtrent uw loopbaan. Bij ons kunt u een op maat gemaakt traject aangaan. Hiermee kunnen wij u optimaal ondersteunen. Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

Re-integratie Assen

Volkerink & Partners: loopbaancoaching in Apeldoorn

  • Wij komen bij u thuis
  • U krijgt psychologische en op maat gemaakte persoonlijke begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel
  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
  • U bent eigen baas

Loopbaancoaching voor een passende baan

Bij loopbaancoaching in Apeldoorn wordt er gekeken naar uw kwaliteiten en talenten, en hoe u deze het beste kunt benutten. Bij het traject krijgt u een coach die u ondersteunt en begeleidt in uw zoektocht naar uw kwaliteiten en talenten. Daarbij wordt er gekeken naar uw onzekerheden en levensvragen. Bij Volkerink & Partners krijgt u altijd gedegen loopbaanadvies op maat. Wij weten namelijk dat niemand hetzelfde is en dat iedereen zijn of haar eigen advies nodig heeft voor toekomstplannen.

Loopbaancoach na burn-out

Als u te maken krijgt met een burn-out, is een loopbaancoach een goed idee voordat u weer aan de slag gaat. Het kan zijn dat u niet op uw plek zit op uw huidige werk, en dat een nieuwe richting een goed idee is voor een nieuwe start. Wij kunnen u gedegen loopbaanadvies geven zodat u weer met een frisse start aan het werk kunt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Schakel ons dan in voor de loopbaanbegeleiding.

Loopbaancoach of persoonlijke coaching?

Naast loopbaancoach zijn onze coaches ook persoonlijke coaches. Dit raden wij aan als u merkt dat u niet meer het beste uit uzelf haalt. Dit kan elke reden zijn, een persoonlijke begeleider is vaak een fijne gesprekspartner die u tevens vooruit kan helpen. U kunt al uw onzekerheden en vragen delen met uw persoonlijke begeleider.

Indien u een persoonlijk coaching traject aangaat, starten wij met een analyse van uw persoonlijke situatie. Op basis hiervan krijgt u een op maat gemaakt traject. Tijdens dit traject worden concrete stappen genomen die allemaal bevestigd en gerealiseerd worden.

Loopbaancoach Utrecht

Wat anderen over ons zeggen

Mijn ervaring met volkerink en partners, en in dit geval Clariska in het bijzonder zijn erg goed.
Clariska was dan ook de gene die mij heeft begeleid tijdens een UWV traject.
Waarin zij echt oog had voor wat ik nodig was en ook op de rem durfde te trappen als ik over mijn grenzen ging.
Goed voor mij geweest dat zij mij heeft begeleid, daar zij de kennis heeft om te begrijpen waar ik in mijn proces tegen aan liep. Ook daardoor tijdig kon signaleren dat ik mijn max had bereikt en ver daar aan voorbij.
En ook vanuit daar uit de cliënt (in dit geval mij) centraal heeft gezet en voor een keurige afwikkeling en nazorg heeft gezorgd. Terwijl ze daartoe niet meer verplicht was. Aangezien mijn traject al was afgerond.
Kijk op een goede samenwerking terug waarin ik respectvol en met zorg ben behandeld.

Met vriendelijke groet,

Anton Weinans.

(review op Google)

Ook coaching voor re-integratie

Het is ons doel om u te begeleiden naar een passende functie binnen een nieuw bedrijf. Dit kunnen wij ook doen als persoonlijk en professioneel traject voor re-integratie. Wij kijken altijd naar u als geheel. Psychische, sociale en lichamelijke aspecten hangen samen en beïnvloeden elkaar. Daarom vinden wij het zeer belangrijk om hier goed naar te kijken. Hebt u hulp nodig op het gebied van re-integratie? Neem contact met ons voor re-integratie in Apeldoorn. Wij staan voor u klaar.

Laagdrempelige therapievormen

U zult merken dat therapie bij ons laagdrempelig en praktisch is. Wij helpen u met het vinden van antwoorden op uw vragen. Hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van een gepersonaliseerd traject. Ook als u last hebt van specifieke klachten, problemen of vraagstukken kunt u bij ons terecht. Life coaching is dan wellicht een goede optie voor u. De klachten die u kunt hebben zijn bijvoorbeeld spanningsklachten, faalangst, angsten of overbelasting. Er wordt nadruk gelegd op uw positieve eigenschappen om deze klachten te verhelpen.

Therapie bij Volkerink & Partners

Wij zijn een fullservice coaching bureau. Daarom kunt u bij ons terecht voor diverse manieren van coaching. Wij staan voor u klaar als loopbaancoach, persoonlijke coach en life coach. Daarom kunnen wij u op zowel zakelijk als persoonlijk gebied coachen. Het is ons doel om altijd een persoonlijke aanpak te hanteren. Iedereen kan bij ons terecht voor gedegen en persoonlijk advies.

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Neem direct contact op

Wilt u ons inschakelen als loopbaancoach in Apeldoorn? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden in uw zoektocht naar een passende baan. U kunt ons bereiken op 06 – 273 816 99 of ons contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Veel gestelde vragen over loopbaancoaching

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach is iemand die mensen coacht bij het vinden van het juiste pad in hun loopbaan. De coach helpt mensen hun ambities te vinden en te realiseren. Dat wordt gedaan door de ontwikkeling op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak te realiseren. De coaching bestaat daarbij uit coaching in het ontdekken van ambities en talenten, advies over te maken keuzes en motivatie om doelen te bereiken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Waarom moet ik voor Volkerink & Partners kiezen?

Met Volkerink & Partners kiest u voor een loopbaancoach die fullservice coaching aanbiedt. Wij richten ons op uw talenten en zorgen dat u de regie altijd in handen blijft houden. Verder zorgen we voor psychologische begeleiding en verhogen we uw veerkracht. Onze aanpak is holistisch, wat betekent dat we uitgaan van u als geheel. Concreet betekent dat we altijd voor maatwerk zorgen, omdat iedereen anders is.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Op welk gebied richt Volkerik & Partners zich?

Om van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken maakt het niet uit waar u woont. Wij komen namelijk bij u thuis! Of u dus in Friesland of Groningen, Apeldoorn, Utrecht of Limburg woont, u kunt gewoon van onze diensten gebruik maken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Volkerink & Partners biedt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, re-integratie, persoonlijke coaching, en outplacement.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.