Loopbaancoach Apeldoorn

Heeft u geen idee wat u wilt doen na uw studie? Wilt u een nieuwe uitdaging maar vindt u het lastig om te bepalen waar uw kwaliteiten en talenten liggen? Door het inschakelen van een loopbaancoach in Apeldoorn kunt u hulp krijgen met het beantwoorden van deze vragen. Een loopbaancoach kan u begeleiden en helpen aan een duidelijk toekomstbeeld. Bij Volkerink & Partners kunt u terecht met al uw vragen wat betreft loopbaan en levensloop. Tijdens een traject ondersteunen wij u volledig en gaan we samen met u op zoek naar een perfect toekomstbeeld.

Een loopbaancoach: waarom?

Een loopbaancoach in Apeldoorn kan u helpen met de zoektocht naar uw talenten en kwaliteiten. In combinatie met onzekerheden en levensvragen, kan een loopbaancoach u hierin begeleiden en ondersteunen. Het loopbaanadvies door Volkerink & Partners wordt altijd op maat gemaakt, zodat u precies weet wat de beste aanpak is voor uw toekomstplannen. Doordat ieder mens verschillend is en er vele verschillende situaties zijn, maken wij een advies speciaal voor u.

Volkerink & Partners: over ons

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Wij coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar begeleiden ook bij re-integratie en outplacement. Dankzij een persoonlijke aanpak en advies op maat, kan iedereen terecht bij ons voor loopbaanadvies. Waarom kiezen voor Volkerink & Partners?

  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U heeft en houdt de eigen regie
  • Wij komen bij u thuis

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over wat wij als loopbaancoach in Apeldoorn voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch, dan bespreken wij de mogelijkheden.