Loopbaanbegeleiding Groningen

Sommige situaties blijven lastig, ook al sta je nog zo stevig in je schoenen. Voor het aanpakken en verbeteren van jouw rol in lastige situaties is loopbaanbegeleiding in Groningen de uitkomst. Bent u op zoek naar een nieuwe passende baan? Dan kunt u loopbaanbegeleiding in Groningen inschakelen. Een loopbaancoach helpt u met het schetsen van een duidelijk beeld voor de toekomst. Wij ondersteunen u graag in dit traject en gaan samen met u op zoek naar een nieuwe invulling.

Wat is loopbegeleiding Groningen precies?

Haalt u het beste uit uzelf? Als deze vraag lastig te beantwoorden is kan Volkerink & Partners zeker iets voor u betekenen. De redenen waarom deze vraag lastig te beantwoorden is, kunnen heel divers zijn. Bijvoorbeeld omdat u uzelf niet zo goed kent, of niet durft te vertrouwen op uw kwaliteiten. Of omdat u door een bepaalde gebeurtenis of omstandigheden opnieuw moet bepalen wie u bent en wat u wilt. Dat is helemaal niet erg, maar kan iemand wel heel onzeker maken.

Op deze momenten in uw leven is het fijn om uw onzekerheden en vragen met iemand te delen. Volkerink & Partners biedt verschillende vormen van loopbaanbegeleiding in Groningen. Zo komen we altijd tot een heel persoonlijk traject, op maat gemaakt voor uw specifieke vraag!

Over Volkerink & Partners

Ons bedrijf begeleid al langere tijd cliënten vanuit de Wajong, WIA, WW, WGA die op zoek zijn naar werk en een andere weg in willen slaan. Iets wat we met hart en ziel doen.

Wij hebben ruime kennis en ervaring in het begeleiden van cliënten in loopbaan-, outplacement, re-integratietrajecten of als persoonlijke lifecoach. Vanwege de vele kennis en ervaring in het behandelen en begeleiden van cliënten met psychische, psychiatrische en lichamelijke problemen kunnen we klanten gericht helpen en van dienst zijn. Waarom u bij ons aan het juiste adres bent?

  • Wij komen bij u thuis
  • Wij richten ons op wat u wel kunt
  • U heeft en houdt de regie in handen
  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij geven mensen veerkracht

Loopbaanbegeleiding Groningen!

Bent u na het lezen nieuwsgierig geworden en kunt u loopbaanbegeleiding in Groningen goed gebruiken? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact op met Volkerink & Partners voor het maken van een afspraak. Of vul het contactformulier in op onze website.