Lifecoach in Groningen

Als u op zoek bent naar een lifecoach in Groningen, zijn er verschillende mogelijkheden om ondersteuning te vinden. Een fullservice coaching bureau legt de focus op zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling en biedt begeleiding bij re-integratie en outplacement. Deze benadering is gericht op het verkennen van unieke wensen, competenties en arbeidsmogelijkheden, met als doel de ideale match te creëren tussen een individu en zijn werk.

Wilt u meer weten over onze lifecoaching diensten in Groningen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen op uw pad naar persoonlijke en professionele groei.

Re-integratie Assen

Begeleiding van een lifecoach in Groningen

  • Wij komen bij u thuis
  • U krijgt psychologische en op maat gemaakte persoonlijke begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel
  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
  • U bent eigen baas

Wanneer een lifecoach in Groningen inschakelen?

Veel mensen vragen zich af wanneer ze in gesprek moeten gaan met een lifecoach. Dit hangt natuurlijk af van de situatie en persoon, maar over het algemeen zien we dat velen pas bij ons aankloppen als de problemen zodanig verergert zijn dat ze niet anders kunnen. Natuurlijk kan lifecoaching in Groningen ook hen verder helpen, maar in een ideale wereld hadden zij eerder contact met ons opgenomen. Twijfelt of een lifecoach in Groningen voor u een goed idee is? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we het samen.

Voor wie is een lifecoach in Groningen geschikt?

Een lifecoach is geschikt voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei, verandering of ondersteuning bij het bereiken van specifieke doelen. Of u nu worstelt met stress, op zoek bent naar meer balans tussen werk en privé, of concrete stappen wilt zetten in uw carrière, een lifecoach kan u helpen navigeren door middel van uitdagingen en u begeleiden bij het ontwikkelen van effectieve strategieën. De diensten van een lifecoach zijn breed toepasbaar en de begeleiding kan aangepast worden aan uw unieke behoeften en situatie.

Lifecoaching

U kunt bij ons niet alleen terecht voor werkgerelateerde vragen, maar ook wanneer u last heeft van angsten, fobieën, depressies of trauma’s helpen wij graag. Hierbij behandelen wij door middel van lifecoaching. Dit is een laagdrempelige, praktische coaching gericht op specifieke klachten, problemen of vraagstukken. Bij psychosociale begeleiding ligt de nadruk op de zaken die u wél kan en focussen we op dat waar uw kracht ligt. Door ons daar op te richten geven we aandacht aan positieve eigenschappen. “Dat wat je aandacht geeft, groeit” – een wijze gedachte die we graag met u delen in uw persoonlijke groeipad.

Loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding

Wanneer u niet zeker bent over het verloop van uw toekomst kan loopbaanadvies uitkomst bieden. Een loopbaancoach in Groningen kan u helpen met het schetsen van een duidelijk beeld voor de toekomst. Centraal in dit traject staat uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. Dit traject duurt, afhankelijk van de inhoud, gemiddeld 3 maanden tot een jaar.

Outplacement en re-integratie

Ook wanneer u langdurig ziek bent geweest of gedwongen uw werk verlaat, begeleiden wij u graag. In een sterk veranderende samenleving is het goed om te weten waar u als persoon staat, welke kwaliteiten u toevoegt en welke professionele bijdrage u kunt leveren aan de arbeidsmarkt. In het geval van re-integratie stippelen wij samen met u en uw werkgever een traject uit dat afgestemd is op de specifieke situatie. Hier is het doel om terug te keren op de werkvloer. Wanneer wij u helpen met outplacement doorlopen we samen een aantal fases. Van de verwerking van het ontslag tot jobhunting.

Loopbaancoach Utrecht

Wat anderen over ons zeggen

Mijn ervaring met volkerink en partners, en in dit geval Clariska in het bijzonder zijn erg goed.
Clariska was dan ook de gene die mij heeft begeleid tijdens een UWV traject.
Waarin zij echt oog had voor wat ik nodig was en ook op de rem durfde te trappen als ik over mijn grenzen ging.
Goed voor mij geweest dat zij mij heeft begeleid, daar zij de kennis heeft om te begrijpen waar ik in mijn proces tegen aan liep. Ook daardoor tijdig kon signaleren dat ik mijn max had bereikt en ver daar aan voorbij.
En ook vanuit daar uit de cliënt (in dit geval mij) centraal heeft gezet en voor een keurige afwikkeling en nazorg heeft gezorgd. Terwijl ze daartoe niet meer verplicht was. Aangezien mijn traject al was afgerond.
Kijk op een goede samenwerking terug waarin ik respectvol en met zorg ben behandeld.

Met vriendelijke groet,

Anton Weinans.

(review op Google)

Het traject: zo gaan wij te werk

De lifecoach in Groningen stemt het traject compleet af op u en uw specifieke vraag of probleem. Heeft u geen specifieke vraag in gedachte? Geen zorgen: samen met de lifecoach ontdekt u op welke vraag u antwoord nodig hebt. Het coachingstraject is onder te verdelen in drie stappen:

Stap 1: analyse van jouw persoonlijke situatie

Eerst beginnen we met een analyse van de situatie. Wie u bent als persoon wordt gevormd door uw emoties, eigenschappen, relaties, gedrag, ervaringen en culturele omstandigheden. Door te gronden wie u bent en met welke vragen u zit kan de coach het traject specifiek op u afstellen.

Stap 2: de coachingsessies

Tijdens de coachingsessies helpt de lifecoach u, uzelf en uw doelen leren kennen. Vervolgens gaan we samen, aan de hand van gesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten, stapje voor stapje naar deze doelen toe werken. Hoeveel sessies ‘nodig’ zijn verschilt, maar doorgaans zijn dit er tussen de 5 en 10.

Stap 3:evaluatie

Evalueren is belangrijk, niet alleen voor u, maar ook voor ons. Daarom vindt er ter afronding van het traject altijd een evaluatiegesprek plaats samen met de lifecoach in Groningen.

Wat kost een lifecoach in Groningen?

De kosten voor een lifecoach in Groningen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de aard van de begeleiding en de duur van de sessies. Het is gebruikelijk dat life coaches tarieven hanteren op basis van een uurtarief. Het is raadzaam om vooraf een kennismakingsgesprek te plannen, waarin u niet alleen de tarieven bespreekt, maar ook de aanpak van de coach en de verwachtingen die u hebt. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de kosten en kunt u bepalen of het binnen uw budget past.

Hulp nodig bij het kiezen van een lifecoach in Groningen?

Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van een lifecoach in Groningen, overweeg dan factoren zoals de specialisatie van de coach, de beschikbaarheid en de persoonlijke klik. Het is essentieel om een coach te vinden die aansluit bij uw behoeften en doelstellingen. Aarzel niet om vooraf contact op te nemen voor een oriënterend gesprek. Dit geeft u de kans om de coach beter te leren kennen en te bepalen of het een goede match is voor uw persoonlijke ontwikkelingstraject.

Fullservice coaching bureau

Volkerink & Partners is een fullservice bureau. Onze diensten focussen zich op coaching en advies op het gebied van levensloop en loopbaan. Een lifecoach gelooft erin dat elk persoon in zijn eigen kracht staat. Wanneer u geen zicht meer heeft en het niet lukt om dit zelf te verwezenlijken, helpt deze coach u daar graag mee. Denkt u dat in plaats van een lifecoach een loopbaancoach de juiste keuze is om uzelf te (her)ontdekken wat betreft uw carrière? In Groningen en Utrecht heeft u de optie om een loopbaancoach in te schakelen.

Onze diensten zijn:

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Neem contact op met onze life coaches in Groningen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van lifecoaching in Groningen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie over onze professionele life coaches. Of u nu specifieke doelen wilt bereiken, persoonlijke groei nastreeft of ondersteuning zoekt bij uitdagingen, wij helpen u graag de juiste lifecoach te vinden die aansluit bij uw behoeften. Neem de eerste stap naar een positieve verandering en vul het contactformulier in of bel ons direct. We kijken ernaar uit om samen met u aan de weg naar persoonlijk welzijn en succes te werken.

Veel gestelde vragen over loopbaancoaching

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach is iemand die mensen coacht bij het vinden van het juiste pad in hun loopbaan. De coach helpt mensen hun ambities te vinden en te realiseren. Dat wordt gedaan door de ontwikkeling op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak te realiseren. De coaching bestaat daarbij uit coaching in het ontdekken van ambities en talenten, advies over te maken keuzes en motivatie om doelen te bereiken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Waarom moet ik voor Volkerink & Partners kiezen?

Met Volkerink & Partners kiest u voor een loopbaancoach die fullservice coaching aanbiedt. Wij richten ons op uw talenten en zorgen dat u de regie altijd in handen blijft houden. Verder zorgen we voor psychologische begeleiding en verhogen we uw veerkracht. Onze aanpak is holistisch, wat betekent dat we uitgaan van u als geheel. Concreet betekent dat we altijd voor maatwerk zorgen, omdat iedereen anders is.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Op welk gebied richt Volkerik & Partners zich?

Om van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken maakt het niet uit waar u woont. Wij komen namelijk bij u thuis! Of u dus in Friesland of Groningen, Apeldoorn, Utrecht of Limburg woont, u kunt gewoon van onze diensten gebruik maken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Volkerink & Partners biedt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, re-integratie, persoonlijke coaching, en outplacement.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.