Persoonlijke lifecoaching met een lifecoache in Groningen

Wil je samen met onze life coach in Groningen ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wil? Bij Volkerink & Partners helpen we je verder aan de hand van lifecoaching. Hoe? Het is eigenlijk heel simpel: door het gesprek aan te gaan, persoonlijke doelen te stellen en met elke sessie stapje voor stapje naar deze doelen toe te werken. Of je nu competenties wil ontwikkelen, wil werken aan de balans tussen je werk en je privéleven, wil leren omgaan met werkdruk of je ambities op gebied van carrière in kaart wil brengen, wij helpen je graag verder.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met de life coach in Groningen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Re-integratie Assen

Begeleiding van een lifecoach in Groningen

  • Wij komen bij u thuis
  • U krijgt psychologische en op maat gemaakte persoonlijke begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel
  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
  • U bent eigen baas

De voordelen van lifecoaching

Kortom, lifecoaching heeft veel voordelen, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied, en is daardoor iets dat aan veel mensen uitkomst kan bieden. Met lifecoaching in Groningen bij Volkerink & Partners kun je….

  • het beste uit jezelf halen;
  • 100% lekker in je vel zitten;
  • de Balans in het leven weer terug vinden.

Wanneer een coach inschakelen?

Veel mensen vragen zich af wanneer ze in gesprek moeten gaan met een lifecoach. Dit hangt natuurlijk af van de situatie en persoon, maar over het algemeen zien we dat velen pas bij ons aankloppen als de problemen zodanig verergert zijn dat ze niet anders kunnen. Natuurlijk kan lifecoaching in Groningen ook hen verder helpen, maar in een ideale wereld hadden zij eerder contact met ons opgenomen. Twijfel je of een life coach in Groningen voor jou een goed idee is? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we het samen.

Het traject: zo gaan wij te werk

De life coach in Groningen stelt het traject compleet af op jou en je specifieke vraag of probleem. Heb je geen specifieke vraag in gedachte? Geen zorgen: samen met de life coach ontdek je op welke vraag jij antwoord nodig hebt. Het coachingstraject is onder te verdelen in drie stappen:

Stap 1: analyse van jouw persoonlijke situatie

Eerst beginnen we met een analyse van jouw situatie. Wie jij bent als persoon wordt gevormd door je emoties, eigenschappen, relaties, gedrag, ervaringen en culturele omstandigheden. Door te gronden wie je bent en met welke vragen je zit kan de coach het traject specifiek op jou afstellen.

Stap 2: de coachingsessies

Tijdens de coachingsessies helpt de life coach jou jezelf en je doelen leren kennen. Vervolgens gaan we samen, aan de hand van gesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten, stapje voor stapje naar deze doelen toe werken. Hoeveel sessies ‘nodig’ zijn verschilt, maar doorgaans zijn dit er tussen de 5 en 10.

Stap 3: Evaluatie

Evalueren is belangrijk, niet alleen voor jou, maar ook voor ons. Daarom vindt er ter afronding van het traject altijd een evaluatiegesprek plaats samen met de life coach in Groningen.

Loopbaancoach Utrecht

Wat anderen over ons zeggen

Mijn ervaring met volkerink en partners, en in dit geval Clariska in het bijzonder zijn erg goed.
Clariska was dan ook de gene die mij heeft begeleid tijdens een UWV traject.
Waarin zij echt oog had voor wat ik nodig was en ook op de rem durfde te trappen als ik over mijn grenzen ging.
Goed voor mij geweest dat zij mij heeft begeleid, daar zij de kennis heeft om te begrijpen waar ik in mijn proces tegen aan liep. Ook daardoor tijdig kon signaleren dat ik mijn max had bereikt en ver daar aan voorbij.
En ook vanuit daar uit de cliënt (in dit geval mij) centraal heeft gezet en voor een keurige afwikkeling en nazorg heeft gezorgd. Terwijl ze daartoe niet meer verplicht was. Aangezien mijn traject al was afgerond.
Kijk op een goede samenwerking terug waarin ik respectvol en met zorg ben behandeld.

Met vriendelijke groet,

Anton Weinans.

(review op Google)

Fullservice coaching bureau

Volkerink & Partners is een fullservice bureau. Onze diensten focussen zich op coaching en advies op het gebied van levensloop en loopbaan. Wij geloven erin dat elk persoon in zijn eigen kracht staat. Wanneer u geen zicht meer hebt en het niet lukt om dit zelf te verwezenlijken, helpen wij u daar graag mee door middel van coaching op maat. Denkt u dat in plaats van een lifecoach een loopbaancoach de juiste keuze is om uzelf te (her)ontdekken wat betreft uw carrière? In Groningen en Utrecht heeft u de optie om een loopbaancoach in te schakelen.

Onze diensten zijn:

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Maak een afspraak met onze lifecoach in Groningen

Wil je een afspraak met met de life coach in Groningen? Of heb je vragen, bijvoorbeeld over onze andere vormen van coaching, zoals loopbaancoaching, loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding in Groningen? Neem dan gerust contact met ons op of plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Veel gestelde vragen over loopbaancoaching

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach is iemand die mensen coacht bij het vinden van het juiste pad in hun loopbaan. De coach helpt mensen hun ambities te vinden en te realiseren. Dat wordt gedaan door de ontwikkeling op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak te realiseren. De coaching bestaat daarbij uit coaching in het ontdekken van ambities en talenten, advies over te maken keuzes en motivatie om doelen te bereiken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Waarom moet ik voor Volkerink & Partners kiezen?

Met Volkerink & Partners kiest u voor een loopbaancoach die fullservice coaching aanbiedt. Wij richten ons op uw talenten en zorgen dat u de regie altijd in handen blijft houden. Verder zorgen we voor psychologische begeleiding en verhogen we uw veerkracht. Onze aanpak is holistisch, wat betekent dat we uitgaan van u als geheel. Concreet betekent dat we altijd voor maatwerk zorgen, omdat iedereen anders is.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Op welk gebied richt Volkerik & Partners zich?

Om van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken maakt het niet uit waar u woont. Wij komen namelijk bij u thuis! Of u dus in Friesland of Groningen, Apeldoorn, Utrecht of Limburg woont, u kunt gewoon van onze diensten gebruik maken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Volkerink & Partners biedt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, re-integratie, persoonlijke coaching, en outplacement.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.