Re-integratie Enschede

Bent u op dit moment zoekende naar een nieuwe baan of is er binnen uw huidige functie geen werk meer voor u? Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, kunt u de hulp van Volkerink & Partners goed gebruiken. Met onze kennis bieden wij u een persoonlijk en intensief begeleidingstraject naar passend werk binnen een nieuwe organisatie. Naast dat wij actief zijn voor u als privé persoon of werknemer, kunnen ook werkgevers bij ons terecht. De perfecte match tussen mens en werk zijn de persoonlijke wensen, competenties en arbeidsmogelijkheden. Bent u op zoek naar professioneel advies op het gebied van re-integratie in Enschede en omgeving? Neem dan contact met ons op.

Meer over Volkerink & Partners

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau, dat coacht op persoonlijk en zakelijk vlak. Daarnaast begeleiden wij ook tijdens re-integratie en outplacement. Hierbij hanteren wij een persoonlijke aanpak waarbij u de meeste inspraak heeft. Met onze kennis en ervaring met psychische en psychiatrische problematiek, kunnen wij u op een geschikte manier coachen tijdens een traject. Wij kijken naar de mens als geheel omdat wij van mening zijn dat psychische, sociale en lichamelijke aspecten samenhangen en elkaar beïnvloeden. Wij staan klaar voor u om samen op zoek te gaan naar antwoorden op vragen wat betreft loopbaan en levensloop.

Hulp bij re-integratie, waarom?

Door hulp te ontvangen tijdens een re-integratie in Enschede, wordt uw toekomstbeeld duidelijk. Er wordt gekeken naar uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot de arbeidsmarkt. Wij gaan samen op zoek naar het beste van uzelf en helpen u antwoorden te vinden op vragen wat betreft loopbaan en levensloop. Wanneer kunt u kiezen voor hulp bij re-integratie:

  • Een passende baan te vinden
  • Kijken waar uw talenten liggen en daarbij oriënteren naar een andere beroepsrichting
  • Een nieuw loopbaan perspectief bepalen die past bij uw belastbaarheid

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag tijdens een re-integratie in Enschede en denken met u mee. Wilt u weten wat wij precies kunnen doen voor u? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.