Ruime ervaring met clienten in loopbaan-, outplacement en re-integratietrajecten.

Is er binnen uw huidige functie geen werk meer voor u en bent u om deze reden op zoek naar een andere baan? Weet u niet goed wat u wilt en vindt u het lastig te bepalen waar uw talenten liggen? Dan kunt u de hulp van Volkerink & Partners goed gebruiken. Wij zijn er voor u als privé persoon of werknemer, maar ook werkgevers kunnen bij ons terecht. Vindt u een duurzame arbeidsoplossing belangrijk en zoekt u professioneel advies van mensen die ervaring hebben met re-integratie nabij Zwolle? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Wij zijn een fullservice coaching bureau dat niet alleen coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie Zwolle en outplacement. Daarbij hanteren wij een persoonlijke aanpak en houdt u gedurende het traject de regie in handen.

Wij hebben veel kennis en ervaring met psychische en psychiatrische problematiek, wat maakt dat we de mens vanuit een holistische visie benaderen. Dat houdt in dat wij naar de mens als geheel kijken en geloven dat psychische, sociale en lichamelijke aspecten samenhangen en elkaar beïnvloeden. Volkerink & Partners heeft een passie om u verder te helpen en gaat graag samen met u op zoek naar antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop.

Waarom hulp bij re-integratie Zwolle?

Hulp bij re-integratie zorgt ervoor dat uw toekomstbeeld duidelijk wordt. Uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven staan dan ook centraal gedurende het traject. Samen met u gaan wij op zoek naar het beste van uzelf en helpen we u antwoorden te vinden op vragen in loopbaan en levensloop. In een sterk veranderende samenleving is het goed om te weten waar u als persoon staat en welke kwaliteiten u heeft. U kunt bijvoorbeeld hulp bij re-integratie nodig hebben om:

  • Te oriënteren naar een andere beroepsrichting en/of passende beroepen
  • Een passende baan te vinden
  • Een nieuw loopbaan perspectief te bepalen die past bij uw belastbaarheid

dummy avatar“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Contact opnemen

Wilt u graag hulp bij re-integratie in Zwolle en bent u benieuwd wat Volkerink & Partners voor u kan betekenen? Vult u dan het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT     OVER ONS

 

Reviews

9.2 / 10

Copyright © var d = new Date(); document.write(d.getFullYear());  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter