Outplacement Zwolle?

Zit je vanwege omstandigheden momenteel zonder baan? Misschien doordat je vrijwillig bent opgestapt of doordat je gedwongen je huidige werkgever moe(s)t verlaten. Het kan een beangstigend gevoel geven, omdat je misschien denkt dat je er nu alleen voor staat. Belangrijk om te weten is dat je er nooit alleen voor staat en dat het goed is om professionele hulp hiervoor te zoeken. Een fullservice coaching bureau zoals Volkerink & Partners. Wij staan voor je klaar om jou te begeleiden en te adviseren bij het vinden van datgene wat jij leuk vindt en waar jouw passie ligt. Je kunt bij ons dus terecht voor coaching op persoonlijk en zakelijk gebied.

Daarnaast begeleiden we ook bij re-integratie en outplacement in Zwolle. We kijken naar jouw competenties, arbeidsmogelijkheden en persoonlijke wensen. Op deze manier vinden we altijd een goede match tussen jou en een eventuele nieuwe baan. Of misschien komt er juist wel uit dat je iets voor jezelf begint als zelfstandige ondernemer. Graag gaan wij deze zoektocht met je aan en ontdekken we samen wat jij nou echt wilt.

Over Volkerink & Partners

Bij Volkerink & Partners ben je aan het juiste adres voor een advies op maat. We vinden het namelijk altijd erg belangrijk om jou altijd persoonlijk te benaderen en te voorzien van adviezen en begeleiding. Geen één situatie is namelijk hetzelfde. Daar komt ook nog eens bij kijken dat iedere persoon weer andere wensen, passies en dromen heeft. Een loopbaancoach, zoals wij zijn, kijkt altijd naar jouw situatie en begeleidt jou aan de hand van jouw wensen. Daarbij is belangrijk om te weten dat jij altijd de regie in handen hebt én houdt.

De onderstaande voordelen staan bij ons altijd centraal:

  • Je krijgt psychologische begeleiding;
  • Altijd een persoonlijke benadering;
  • Onze focus ligt op jouw persoonlijke wensen;
  • We benaderen je vanuit een holistische visie;
  • Bij jou thuis afspreken? Geen probleem!

Wat is outplacement?

Misschien vraag je je af wat outplacement precies is. Outplacement is aan de orde wanneer iemand werk heeft, maar gedwongen of vrijwillig, het bedrijf gaat verlaten. Via outplacement word je dan begeleidt naar een nieuwe baan of zelfstandig ondernemerschap. Bij outplacement zijn altijd een aantal fasen die we doorlopen:

  • Verwerking van het ontslag;
  • Het in kaart brengen van competenties en wensen;
  • Sollicitatiebegeleiding;
  • Jobhunting.

Het traject van outplacement in Zwolle duurt vaak tussen de drie maanden en een jaar.

Neem direct contact met ons op!

Wil jij ook begeleiding bij outplacement in Zwolle? Neem dan direct contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken. Vul het contactformulier in of neem zelf contact met ons op.