Ruime ervaring met clienten in loopbaan-, outplacement en re-integratietrajecten.

 Heeft u geen idee wat u wilt doen na uw studie? Wilt u een nieuwe uitdaging maar vindt u het lastig om te bepalen waar uw kwaliteiten en talenten liggen? Door het inschakelen van een loopbaancoach in Apeldoorn kunt u hulp krijgen met het beantwoorden van deze vragen. Een loopbaancoach kan u begeleiden en helpen aan een duidelijk toekomstbeeld. Bij Volkerink & Partners kunt u terecht met al uw vragen wat betreft loopbaan en levensloop. Tijdens een traject ondersteunen wij u volledig en gaan we samen met u op zoek naar een perfect toekomstbeeld.

Een loopbaancoach: waarom?

Een loopbaancoach in Apeldoorn kan u helpen met de zoektocht naar uw talenten en kwaliteiten. In combinatie met onzekerheden en levensvragen, kan een loopbaancoach u hierin begeleiden en ondersteunen. Het loopbaanadvies door Volkerink & Partners wordt altijd op maat gemaakt, zodat u precies weet wat de beste aanpak is voor uw toekomstplannen. Doordat ieder mens verschillend is en er vele verschillende situaties zijn, maken wij een advies speciaal voor u.

dummy avatar“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Volkerink & Partners: over ons

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Wij coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar begeleiden ook bij re-integratie en outplacement. Dankzij een persoonlijke aanpak en advies op maat, kan iedereen terecht bij ons voor loopbaanadvies. Waarom kiezen voor Volkerink & Partners?

  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U heeft en houdt de eigen regie
  • Wij komen bij u thuis

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over wat wij als loopbaancoach in Apeldoorn voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch, dan bespreken wij de mogelijkheden.

CONTACT     OVER ONS

 

Reviews

9.2 / 10

Copyright © var d = new Date(); document.write(d.getFullYear());  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter