Ruime ervaring met clienten in loopbaan-, outplacement en re-integratietrajecten.

Voor een loopbaancoach in Utrecht en omstreken moet u bij Volkerink & Partners wezen. Misschien bent u toe aan een nieuwe uitdaging in een andere functie. Of bent u bijna afgestudeerd en vindt u het lastig om te bepalen welke baan u goed ligt? Wellicht kan de hulp van een loopbaancoach u helpen met deze vragen. Een loopbaancoach begeleidt u in het vinden van uw kwaliteiten en talenten en helpt u hiermee aan een duidelijk toekomstbeeld. Daar kunt op rekenen.

We gaan samen op zoek naar het beste van jezelf

Volkerink & Partners helpt u graag met al uw vragen wat betreft loopbaan en levensloop. Tijdens een op maat gemaakt traject ondersteunen wij u volledig. Neem vandaag nog contact met ons op. Dan helpen we u zo snel mogelijk verder.

Loopbaancoach in Utrecht geeft veerkracht

Een loopbaancoach in Utrecht kan in veel gevallen zeer nuttig zijn. Bijvoorbeeld om te bepalen wat uw kwaliteiten en talenten zijn. Maar ook hoe u deze op een juiste manier kunt benutten in de zoektocht naar een baan. Een loopbaancoach ondersteunt en begeleidt u in deze zoektocht. Hierbij staat u als persoon te allen tijde centraal.

Volkerink & Partners maakt uw loopbaanadvies altijd op maat. Niemand is immers hetzelfde en iedereen heeft een speciaal advies nodig op basis van toekomstplannen.

  • Wij komen bij u thuis
  • U krijgt psychologische en op maat gemaakte begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel
  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
  • U bent eigen baas
We helpen zowel u als persoon als uw carrière te laten groeien

Schetst een duidelijk beeld voor de toekomst

De loopbaancoach geeft u middels loopbaanadvies in Utrecht inzicht in het verloop van uw toekomst. De coach helpt u kort gezegd bij het schetsen van een duidelijk beeld van de toekomst. Hierbij staat uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot de arbeidsmarktperspectieven centraal. Na het traject staat u een stuk positiever in het leven.

3 maanden tot een jaar

U zult zich wel afvragen hoe lang dit coachingstraject duurt. Hoe lang het traject is, is afhankelijk van de inhoud van het traject. Iedereen is anders. Daardoor is het ene probleem het andere niet.

Vele tevreden klanten

Al vele mensen hebben dankzij het werk van een loopbaancoach in Utrecht van Volkerink & Partners een duidelijk beeld van de toekomst. Zo ook de volgende tevreden klant. Zij durft dankzij de loopbaancoach weer voor zichzelf te kiezen:

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Fullservice coachingbureau

Volkerink & Partners is meer dan een loopbaancoach in Utrecht. Wij zijn namelijk een fullservice coaching bureau. Wij coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar begeleiden ook bij re-integratie en outplacement. Dankzij een persoonlijke aanpak en advies op maat kan iedereen terecht bij ons voor loopbaanadvies van een loopbaancoach. Daarnaast bieden we ook lifecoaching, re-integratie en outplacement aan.

Ook voor werkgevers

Naast loopbaancoaching voor werknemers, zijn we ook graag waardevol voor werkgevers. Zo adviseren we bij verandertrajecten en bieden we persoonlijke verandermanagement trajecten. Daarnaast coachen we leidinggevenden en managers en verzorgen we trainingen. Maar ook voor verzuimmanagement en verzuimbegeleiding zijn wij de juiste partij. Daarnaast maken we ook graag de perfecte match tussen werk en kandidaten.

Volkerink & Partners heeft een passie om mensen verder te helpen met het vinden van antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop.

Schakel direct loopbaancoach in Utrecht direct in!

Schakel vandaag nog de loopbaancoach in Utrecht in en doe er uw voordeel mee. Wij zorgen er graag voor dat u het beste van uzelf wordt. Samen kijken we naar uw talenten en kwaliteiten. Maar ook levensvragen en onzekerheden spelen hierbij een grote rol. Samen vinden we de antwoorden op de vragen die u heeft.

Wilt u meer weten over wat de loopbaancoach in uw situatie kan betekenen? Of wilt u meer weten over één van de andere diensten die we aanbieden? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch of door het contactformulier in te vullen. Samen bespreken we de mogelijkheden en schetsen we een duidelijk beeld van uw toekomst.

CONTACT     OVER ONS

 

Reviews

9.2 / 10

Copyright © var d = new Date(); document.write(d.getFullYear());  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter