Loopbaancoach in Deventer

Toe aan een verandering ten behoeve van uw carrière, maar weet u niet in welke richting u moet zoeken om uw persoonlijke ambities te bereiken? Of bent u op zoek naar een baan nu u een studie hebt afgerond maar weet u niet precies wat bij u past? Dan is het inschakelen van een loopbaancoach van Volkerink & Partners een goede beslissing. Wij helpen u namelijk graag bij het maken van ingrijpende beslissingen die u helpen om uw ambities te bereiken. Door persoonlijke groei op nummer een te zetten, helpen wij u met het bereiken van de doelstellingen die u voor uzelf heeft opgesteld. Persoonlijke ontwikkeling staat dan ook voorop bij Volkerink & Partners. Heeft u vragen voor of over een van onze loopbaancoaches? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Groei en ontwikkeling met een loopbaancoach

Een goede loopbaancoach helpt u bij het realiseren van de ambities die u heeft in uw loopbaan en daarnaast bij de ontwikkeling van u als persoon. U wilt uzelf verbeteren en dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen. Maar waar begint u bij het verbeteren van uzelf zodat u verder kan komen in uw loopbaan? Ons idee is om bij u als persoon te beginnen. Want om de juiste keuzes te kunnen maken moet u erachter zien te komen wat uw talenten zijn, waar uw passie ligt en welke doelen u wilt bereiken. Wij helpen u bij het (her)ontdekken van al uw talenten, passies, sterkten en zwakten. Zo kunnen wij u helpen met een persoonlijk advies voor uw loopbaan. Wij helpen u dus niet alleen professioneel te ontwikkelen, maar tegelijkertijd ook op persoonlijk vlak te verbeteren.

Wie zijn wij?

Wij van Volkerink & Partners zijn er voor u, om u verder te laten komen in uw loopbaan én levensloop. Wij willen u van dienst zijn met advies en coaching om het beste uit uzelf te halen om uw ambities te bereiken. Dit doen wij met een persoonlijke aanpak, waardoor u vanuit uzelf het pad vindt dat u moet bewandelen om verder te komen in uw carrière.

Meer informatie?

Wilt u meer informaties over ons als loopbaancoach in Deventer? Neem dan vandaag nog contact met ons op, dit kan gemakkelijk en snel door ons contactformulier in te vullen of door ons telefonisch te benaderen.