clariska van hoek

Clariska van Hoek-Volkerink

LinkedIn

paulien volkerink

Paulien Volkerink

LinkedIn

Onze passie

Graag zetten we ons in voor cliënten met beperkingen, om juist hen verder te helpen richting betaald werk of vrijwilligerswerk.

Maar ook cliënten die volop in de maatschappij meedraaien en toch niet het gevoel hebben op de juiste plek te zitten kunnen we heel goed coachen en begeleiden.

Even voorstellen

Wat we doen

Ons bedrijf begeleid al langere tijd cliënten vanuit de Wajong, WIA, WW, WGA die op zoek zijn naar werk en een andere weg in willen slaan. Iets wat we met hart en ziel doen.

Ook hebben we ruime kennis en ervaring in het begeleiden van cliënten in loopbaan-, outplacement en re-integratietrajecten. We begeleiden cliënten vanuit een holistische visie kijken naar de hele context , persoonlijke eigenschappen en voorkeuren.

Vanwege de vele kennis en ervaring in het behandelen en begeleiden van cliënten met psychische, psychiatrische en lichamelijke problemen kunnen we klanten gericht helpen en van dienst zijn. Dit doen we vanuit een herstelgerichte visie met oog voor de mogelijkheden.

Hierbij zoeken we waar nodig actief verbinding met behandelaren, mantelzorgers en familie die betrokken zijn op de cliënt. Dit om te waarborgen dat we een eenduidige visie en aanpak hebben, in overeenstemming met de cliënt. Uiteraard rekening houdend met de privacy van de cliënt.

We hebben hier positieve ervaringen mee ondanks dat processen tijd kosten en weerbarstig kunnen zijn.

Ook voor werkgevers bieden we diensten namelijk verzuimmanagement en bedrijfsadvisering. Ook hierin hebben we bewezen voor en werkgever en werknemer een goed resultaat te kunnen bereiken. We kunnen goed omgaan met verschillende belangen.  Dat blijkt uit de tevredenheid van werkgever en werknemer.  

We hebben zeer goede resultaten behaald gezien onze score op Blik Op Werk namelijk een 8,8.

We zien er naar uit om u van dienst te kunnen zijn. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek Bel direct: 06 2738 1699

Reviews

9.2 / 10

Copyright © var d = new Date(); document.write(d.getFullYear());  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter