Loopbaanbegeleiding in Deventer

Woon of werk je in de buurt van Deventer en zoek je een nieuwe baan, maar lukt het niet omdat je niet weet welke baan bij jou past? Wij van Volkerink & Partners helpen jou graag middels onze loopbaanbegeleiding in Deventer. Onze loopbaancoaches zullen je helpen met het schetsen van een duidelijk beeld van jouw toekomst.

Daarnaast kunnen ze je ook helpen om er voor te zorgen dat je in sommige lastige situaties sterker in je schoenen staat. Wij helpen je waar nodig en gaan samen met jou op zoek naar de baan of de invulling die perfect past bij jou.

Wat is loopbaanbegeleiding n Deventer

Je zult je wel afvragen hoe je er achter komt of je onze loopbaanbegeleiding in Deventer nodig hebt. Hier kun je achter komen door jezelf af te vragen of je het beste uit jezelf haalt tijdens het werk bij je huidige werkgevers. Als het even duurt voor je antwoord hebt of het geven van een antwoord erg lastig is, weet je eigenlijk al genoeg. Misschien ken je jezelf niet goed genoeg, of durf je niet te vertrouwen in jouw eigen krachten. In dit soort gevallen kunnen wij van Volkerink & Partners zeker wat voor je betekenen!

Je kunt deze onzekerheden met onze professionele loopbaancoaches delen tijdens de loopbaanbegeleiding in onder andere Deventer, Apeldoorn of Groningen. Doordat we werken met verschillende vormen van loopbaangeleiding in Deventer en altijd een persoonlijke aanpak hanteren, kunnen we iedereen de beste begeleiding bieden. Ieder traject is helemaal op maat gemaakt.

Met hart en ziel

We vertellen je graag wat meer over ons bedrijf voor onder andere loopbaanbegeleiding in Deventer. Al jaren lang begeleiden wij mensen vanuit de Wajong, WIA, WW een WGA die op zoek zijn naar een werk of wat anders willen doen op het gebied van werk. Daarnaast helpen we ook mensen die al werk hebben en volop meedraaien in de maatschappij, maar bij wie het gevoel van ontevredenheid met het werk een grote rol speelt.

Wij coachen en begeleiden met hart en ziel! Doordat we over veel ervaring en kennis beschikken in het coachen en begeleiden van mensen, kunnen we iedereen perfect van dienst zijn. Voornamelijk op het gebied van loopbaantrajecten, outplacement en re-integratieprojecten. We hebben ook ervaring met het helpen van cliënten met psychische, lichamelijke en psychiatrische problemen. Dit doen we vanuit een herstelgerichte visie met het oog op de mogelijkheden die er zijn.

Waarom kiezen voor onze loopbaanbegeleiding in Deventer?

Op het gebied van loopbaanbegeleiding in Deventer onderscheiden we ons van andere fullservice coachingbureaus. Wij onderscheiden ons door de volgende punten:

  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij komen bij u thuis
  • Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend
  • Wij richten ons op wat u wel kunt en niet op wat u niet kunt
  • U heeft en houdt de regie in handen
  • Wij geven mensen veerkracht

Veel tevreden cliënten gingen je voor

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen met onze loopbaanbegeleiding in Deventer? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een eerste afspraak! Deze afspraak is geheel vrijblijvend en vindt bij jou thuis plaats. Al veel tevreden cliënten gingen je voor. Misschien vind je binnenkort wel de baan van je dromen.