Staat u op het punt om een ingrijpende verandering in uw carrière aan te brengen maar wilt u er zeker van zijn dat dit de juiste keuze is? Of bent u toe voor een volgende stap maar weet u niet in welke richting deze moet zijn? Dan is het inschakelen van een loopbaancoach van Volkerink & Partners een uitstekend idee. Een loopbaancoach kan u namelijk helpen bij het maken van de juiste keuzes ter bevordering van uw carrière en levensloop. 

Loopbaancoach Apeldoorn

Wij helpen u door middel van persoonlijke coaching om uw persoonlijke ambities in uw loopbaan te bereiken. Wij helpen u hierbij te groeien als persoon en daarbij in uw carrière. Persoonlijke ontwikkeling staat dan ook voorop bij Volkerink & Partners.

Heeft u vragen voor of over een van onze loopbaancoaches? Neem dan gerust eens contact met ons op of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons in!

Ontwikkel uzelf met een loopbaancoach

Een goede loopbaancoach helpt u bij het realiseren van de ambities die u heeft in uw loopbaan. En ambitie is iets goeds, u wilt uzelf verbeteren en dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen. Maar waar begint u bij het verbeteren van uzelf zodat u verder kan komen in uw loopbaan? Bij Volkerink & Partners beginnen wij daarvoor bij uzelf. Want om de juiste keuzes te kunnen maken moet u erachter zien te komen wat uw talenten zijn, waar uw passie ligt en welke doelen u wilt bereiken.

Samen zullen wij hier dan ook achter komen om u van het juiste advies te kunnen voorzien om de ambities die u heeft te bereiken. Wij helpen u dus niet alleen professioneel te ontwikkelen, maar tegelijkertijd ook op persoonlijk vlak te verbeteren.

dummy avatar“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Wie zijn wij?

Wij van Volkerink & Partners zijn er voor u, om u verder te laten komen in uw loopbaan én levensloop. Wij willen u van dienst zijn met advies en coaching om het beste uit uzelf te halen om uw ambities te bereiken. Dit doen wij met een persoonlijke aanpak, waardoor u vanuit uzelf het pad vindt dat u moet bewandelen om verder te komen in uw carrière.

Gelijk een afspraak inplannen?

Wilt u meer weten over wat wij als loopbaancoach voor u kunnen betekenen? Of wilt u ons als loopbaancoach inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, dit kan gemakkelijk en snel door ons contactformulier in te vullen of door ons telefonisch te benaderen. Als loopbaancoach zijn wij actief in onder andere Enschede, Zwolle, Deventer en Apeldoorn

Vrijblijvend kennismakingsgesprek Bel direct: 06 2738 1699

Reviews

9.2 / 10

Copyright © var d = new Date(); document.write(d.getFullYear());  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter