Persoonlijke coaching van Volkerink & Partners

“Ik heb de laatste tijd zoveel geleerd van mijn fouten, dat ik er aan denk om er nog een paar te maken.” - Jan Angevaare

istock 84180205 xlarge 960x681Haal jij al het beste uit jezelf? Als deze vraag lastig te beantwoorden is kan Volkerink & Partners zeker iets voor je betekenen. De redenen waarom deze vraag lastig te beantwoorden is kunnen heel divers zijn. Bijvoorbeeld omdat je jezelf niet zo goed kent, of niet durft te vertrouwen op je kwaliteiten. Of omdat je door een bepaalde gebeurtenis of omstandigheden opnieuw moet bepalen wie je bent en wat je wil. Dat is helemaal niet erg, maar kan iemand wel heel onzeker maken.

Op deze momenten in je leven is het fijn om je onzekerheden en vragen met iemand te delen. Iemand die je kan begeleiden op je weg om uit deze situatie te komen. Volkerink & Partners biedt verschillende vormen van persoonlijke coaching. Zo komen we altijd tot een heel persoonlijk traject, op maat gemaakt voor jouw specifieke vraag.

Uw eigen persoonlijke coaching

Bij coaching kijken we naar het complete plaatje. Wij vinden dat ieder mens een optelsom is van eigenschappen, gedrag, emoties, relaties, ervaring en culturele omstandigheden. Het coaching traject start dan ook met een analyse van jouw persoonlijke situatie. Gecombineerd met je hulpvraag, ontwerpen we een traject waarin we samen met jou op zoek gaan naar jouw kwaliteiten, talenten en toekomstdromen. Om deze vervolgens stap voor stap te gaan bevestigen en realiseren.

dummy avatar“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

E-coaching door professionals

Sommige situaties blijven lastig, ook al sta je nog zo stevig in je schoenen. Voor het aanpakken en verbeteren van jouw rol in lastige situaties is e-coaching zeer geschikt.
Daarmee hebben we contact op momenten dat jij er tijd, energie en ruimte voor hebt. Via de e-mail krijg je coaching op dingen die jij wil veranderen in je persoonlijke leven. Hoe lang het traject duurt is afhankelijk van de tijd die jij erin stopt en natuurlijk van de vraag die je hebt. Je krijgt vooraf een plan van aanpak waarin jouw doelen worden vastgelegd en onze werkwijze staat beschreven, evenals een kostenoverzicht van het traject.

Om in te schatten of e-coaching het beste past bij jouw vraag, kun je hier alvast ervaren hoe het voor jou kan werken. Stuur ons een mail en we reageren binnen twee werkdagen. Zo merk je direct of je deze vorm van contact prettig vindt. Wilt u meteen in contact met ons komen? Dat kan via (06-27381699  ) en (06-15041112  ) of stuur ons een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn onder ander actief in Meppel, Drenthe, Friesland, Assen, Utrecht, Apeldoorn, Deventer, Groningen, Zwolle.

Vragen?

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek Bel direct: 06 2738 1699

Certificeringen

noloc merken blikopwerk

Reviews

9.2 / 10

Copyright © var d = new Date(); document.write(d.getFullYear());  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter