Re-integratie Groningen

Is er binnen uw huidige functie geen werk meer voor u en bent u om deze reden op zoek naar een andere baan? Weet u niet goed wat u wilt en vindt u het lastig te bepalen waar uw talenten liggen? Dan kunt u de hulp van Volkerink & Partners goed gebruiken. Wij bieden een persoonlijk en intensief begeleidingstraject naar nieuw passend werk buiten de organisatie. Wij zijn er voor u als privé persoon of werknemer, maar ook werkgevers kunnen bij ons terecht. Persoonlijke wensen, loopbaanwaarden, competenties en arbeidsmogelijkheden zijn leidend voor het maken van de perfecte match tussen mens en werk. Vindt u een duurzame arbeidsoplossing belangrijk en zoekt u professioneel advies van mensen die ervaring hebben met re-integratie nabij Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Wij zijn een fullservice coaching bureau dat niet alleen coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie en outplacement. Daarbij hanteren wij een persoonlijke aanpak en houdt u gedurende het traject de regie in handen. Wij hebben veel kennis en ervaring met psychische en psychiatrische problematiek, wat maakt dat we de mens vanuit een holistische visie benaderen. Dat houdt in dat wij naar de mens als geheel kijken en geloven dat psychische, sociale en lichamelijke aspecten samenhangen en elkaar beïnvloeden. Volkerink & Partners heeft een passie om u verder te helpen en gaat graag samen met u op zoek naar antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop.

Waarom hulp bij re-integratie?

Hulp bij re-integratie zorgt ervoor dat uw toekomstbeeld duidelijk wordt. Uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven staan dan ook centraal gedurende het traject. Samen met u gaan wij op zoek naar het beste van uzelf en helpen we u antwoorden te vinden op vragen in loopbaan en levensloop. In een sterk veranderende samenleving is het goed om te weten waar u als persoon staat en welke kwaliteiten u heeft. U kunt bijvoorbeeld hulp bij re-integratie nodig hebben om:

    • Te oriënteren naar een andere beroepsrichting en/of passende beroepen
    • Een passende baan te vinden
    • Een nieuw loopbaan perspectief te bepalen die past bij uw belastbaarheid

Contact opnemen

Wilt u graag hulp bij re-integratie in Groningen en bent u benieuwd wat Volkerink & Partners voor u kan betekenen? Vult u dan het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.