Loopbaancoach in Zwolle voor de volgende stap in je carrière

Wil je graag een gesprek aangaan met een loopbaancoach in Zwolle? Wanneer je een carrièreswitch overweegt of bijna bent afgestudeerd, maar nog geen idee heeft wat je nu daadwerkelijk wilt doen, is loopbaancoaching een logische vervolgstap. Maak kennis met Volkerink & Partners voor advies en coaching. Wij helpen je jouw talenten en kwaliteiten te herontdekken om zo de perfecte baan te vinden. Je krijgt een duidelijk toekomstbeeld voor ogen.

Bij ons kun je een op maat gemaakt coachingstraject volgen waarbij onze loopbaancoach in Zwolle je helpt bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van carrière en persoonlijke leven. Kom met ons in contact, dan bespreken we het verder.

Re-integratie Assen

Waarom steeds meer mensen ons inschakelen als loopbaancoach in Zwolle

 • Wij komen bij je thuis
 • Je krijgt psychologische en op maat gemaakte persoonlijke begeleiding
 • Wij zien de mens als geheel
 • Wij geven mensen veerkracht
 • Wij richten ons op jouw kwaliteiten en talenten
 • Je bent eigen baas

Loopbaancoaching in Zwolle

Hoe werkt loopbaancoaching precies? Een loopbaancoach vraagt naar je kwaliteiten en talenten, maar ook naar je onzekerheden en valkuilen. Om te weten welke baan voor jou is weggelegd, moet je nadenken over wat je nu echt wilt bereiken. Waar liggen je passies, wat zijn je doelen, hoe kun je jouw krachten benutten? Samen met jouw loopbaancoach in Zwolle ga je op een zoektocht naar een baan die bij jou past. Je coach zal je op deze weg begeleiden en ondersteunen. Bij Volkerink & Partners ontvang je passend loopbaanadvies op maat.

Coach voor loopbaanbegeleiding

Wanneer je niet meer tevreden bent met je huidige werk, kan loopbaancoaching ook een uitkomst zijn. Een coach voor loopbaanbegeleiding helpt je met het vinden van de perfecte nieuwe uitdaging. Daarnaast kan een loopbaancoach in Zwolle je ook bijstaan na een burn-out. Het is raadzaam om voordat je weer aan de slag gaat loopbaancoaching te volgen. Zit je nog wel op je plek bij je werk, is het niet beter om een nieuwe richting op te gaan voor een frisse start? Daar kom je achter met een coach aan je zijde.

Fullservice coaching bureau

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Dit betekent dat wij op zowel persoonlijk als zakelijk vlak coaching aanbieden. Ook begeleiden we bij re-integratie en outplacement. We zijn landelijk actief met ons coaching bureau. Als loopbaancoach zijn we onder andere geweest in de plaatsen Groningen en Utrecht.

Al onze diensten op een rij:

 • Re-integratie
 • Outplacement
 • Loopbaanbegeleiding
 • Loopbaanadvies
 • Persoonlijke coaching
 • Life coaching
Loopbaancoach Utrecht

Wat anderen over ons zeggen

Mijn ervaring met volkerink en partners, en in dit geval Clariska in het bijzonder zijn erg goed.
Clariska was dan ook de gene die mij heeft begeleid tijdens een UWV traject.
Waarin zij echt oog had voor wat ik nodig was en ook op de rem durfde te trappen als ik over mijn grenzen ging.
Goed voor mij geweest dat zij mij heeft begeleid, daar zij de kennis heeft om te begrijpen waar ik in mijn proces tegen aan liep. Ook daardoor tijdig kon signaleren dat ik mijn max had bereikt en ver daar aan voorbij.
En ook vanuit daar uit de cliënt (in dit geval mij) centraal heeft gezet en voor een keurige afwikkeling en nazorg heeft gezorgd. Terwijl ze daartoe niet meer verplicht was. Aangezien mijn traject al was afgerond.
Kijk op een goede samenwerking terug waarin ik respectvol en met zorg ben behandeld.

Met vriendelijke groet,

Anton Weinans.

(review op Google)

Re-integratie en outplacement

Bij een re-integratie is er sprake van een functiewisseling. Het kan voorkomen dat er binnen jouw huidige functie geen werk meer is, dan moet je op zoek naar een uitdaging. Wij begeleiden je naar een passende functie binnen een nieuw bedrijf. Een belangrijk aspect hierbij is dat we kijken naar de mens als geheel. Wij geloven namelijk dat psychische, sociale en lichamelijke aspecten samenhangen en elkaar beïnvloeden. Via een persoonlijk en intensief begeleidingstraject navigeren we je door de re-integratie.

Een outplacement is wanneer je plotseling wordt ontslagen of vrijwillig bent weggegaan bij een bedrijf. Wij begeleiden je naar een nieuwe baan of naar het zelfstandig ondernemerschap. Ons outplacementtraject bestaat uit vier fases: verwerking van het ontslag, het in kaart brengen van competenties en wensen, sollicitatiebegeleiding en jobhunting. Het traject duurt gemiddeld tussen de drie maanden en een jaar.

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Kom kennismaken met onze loopbaancoach in Zwolle

Wil je meer weten over loopbaancoaching? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar als jouw persoonlijke loopbaancoach in Zwolle. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of bel even naar 06-27381699.

Veel gestelde vragen over loopbaancoaching

Wat doet een loopbaancoach?

Een loopbaancoach is iemand die mensen coacht bij het vinden van het juiste pad in hun loopbaan. De coach helpt mensen hun ambities te vinden en te realiseren. Dat wordt gedaan door de ontwikkeling op zowel persoonlijk vlak als professioneel vlak te realiseren. De coaching bestaat daarbij uit coaching in het ontdekken van ambities en talenten, advies over te maken keuzes en motivatie om doelen te bereiken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Waarom moet ik voor Volkerink & Partners kiezen?

Met Volkerink & Partners kiest u voor een loopbaancoach die fullservice coaching aanbiedt. Wij richten ons op uw talenten en zorgen dat u de regie altijd in handen blijft houden. Verder zorgen we voor psychologische begeleiding en verhogen we uw veerkracht. Onze aanpak is holistisch, wat betekent dat we uitgaan van u als geheel. Concreet betekent dat we altijd voor maatwerk zorgen, omdat iedereen anders is.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Op welk gebied richt Volkerik & Partners zich?

Om van onze dienstverlening gebruik te kunnen maken maakt het niet uit waar u woont. Wij komen namelijk bij u thuis! Of u dus in Friesland of Groningen, Apeldoorn, Utrecht of Limburg woont, u kunt gewoon van onze diensten gebruik maken.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Volkerink & Partners biedt diverse diensten aan. U kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, re-integratie, persoonlijke coaching, en outplacement.

Meer weten? Neem contact op met Volkerink & Partners voor meer informatie.