Loopbaancoach Meppel

Wat zijn uw kwaliteiten en waar liggen uw talenten? Belangrijke vragen die u wilt beantwoorden wanneer u op zoek bent naar een andere baan. Vindt u het lastig om een antwoord te geven op deze vragen en bent u op zoek naar een nieuwe passende baan? Dan kunt u de hulp van een loopbaancoach in Meppel inschakelen. Een loopbaancoach helpt u met het schetsen van een duidelijk beeld voor de toekomst. Volkerink & Partners heeft een passie om mensen verder te helpen in het vinden van antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop. Wij ondersteunen u graag in dit traject en gaan samen met u op zoek naar een nieuwe invulling.

Waarom kiezen voor een loopbaancoach?

Een zoektocht naar het beste van uzelf ontstaat natuurlijk niet zomaar. U bent in een positie waardoor u opnieuw moet kijken naar uw kwaliteiten, talenten, maar ook naar onzekerheden en levensvragen. Een loopbaancoach kan u hierin begeleiden en ondersteunen. Volkerink & Partners verzorgt altijd loopbaanadvies op maat, zodat voor u duidelijk wordt welke kant u op wilt gaan en wat de beste aanpak daarvoor is. Er zijn natuurlijk verschillende situaties mogelijk waarvoor u hulp van een loopbaancoach kunt gebruiken. Daarom voorzien wij u altijd van een advies dat speciaal op u gericht is.

Over Volkerink & Partners

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Dit betekent dat wij zowel coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie en outplacement. Dankzij onze persoonlijke aanpak kan iedereen bij ons terecht voor loopbaanadvies. Waarom u bij ons aan het juiste adres bent?

  • Wij komen bij u thuis
  • Wij richten ons op wat u wel kunt
  • U heeft en houdt de regie in handen
  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij geven mensen veerkracht

Ja, ik zoek een loopbaancoach in Meppel!

Bent u na het lezen nieuwsgierig geworden en kunt u de hulp van een loopbaancoach in Meppel goed gebruiken? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact op met Volkerink & Partners voor het maken van een afspraak.