Ruime ervaring met clienten in loopbaan-, outplacement en re-integratietrajecten.

Wat zijn uw kwaliteiten en waar liggen uw talenten? Belangrijke vragen die u wilt beantwoorden wanneer u op zoek bent naar een andere baan. Vindt u het lastig om een antwoord te geven op deze vragen en bent u op zoek naar een nieuwe passende baan? Dan kunt u de hulp van een loopbaancoach in Meppel inschakelen. Een loopbaancoach helpt u met het schetsen van een duidelijk beeld voor de toekomst. Volkerink & Partners heeft een passie om mensen verder te helpen in het vinden van antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop. Wij ondersteunen u graag in dit traject en gaan samen met u op zoek naar een nieuwe invulling.

Waarom kiezen voor een loopbaancoach?

Een zoektocht naar het beste van uzelf ontstaat natuurlijk niet zomaar. U bent in een positie waardoor u opnieuw moet kijken naar uw kwaliteiten, talenten, maar ook naar onzekerheden en levensvragen. Een loopbaancoach kan u hierin begeleiden en ondersteunen. Volkerink & Partners verzorgt altijd loopbaanadvies op maat, zodat voor u duidelijk wordt welke kant u op wilt gaan en wat de beste aanpak daarvoor is. Er zijn natuurlijk verschillende situaties mogelijk waarvoor u hulp van een loopbaancoach kunt gebruiken. Daarom voorzien wij u altijd van een advies dat speciaal op u gericht is.

dummy avatar“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Over Volkerink & Partners

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Dit betekent dat wij zowel coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie en outplacement. Dankzij onze persoonlijke aanpak kan iedereen bij ons terecht voor loopbaanadvies. Waarom u bij ons aan het juiste adres bent?

  • Wij komen bij u thuis
  • Wij richten ons op wat u wel kunt
  • U heeft en houdt de regie in handen
  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij geven mensen veerkracht

 

Ja, ik zoek een loopbaancoach in Meppel!

Bent u na het lezen nieuwsgierig geworden en kunt u de hulp van een loopbaancoach in Meppel goed gebruiken? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact op met Volkerink & Partners voor het maken van een afspraak.

 

CONTACT     OVER ONS

 

Reviews

9.2 / 10

Copyright © var d = new Date(); document.write(d.getFullYear());  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter