Ruime ervaring met clienten in loopbaan-, outplacement en re-integratietrajecten.

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Dit betekent dat wij zowel coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie en outplacement. Wanneer u loopbaanadvies nodig heeft bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe baan of jij niet weet wat voor studie u moet kiezen. Wij zijn een loopbaancoach nabij Assen en hebben een passie om mensen verder te helpen in het vinden van antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop. U bent in een positie waardoor u opnieuw moet kijken naar uw kwaliteiten, talenten, maar ook naar onzekerheden en levensvragen. Wij ondersteunen u graag in dit traject en gaan samen met u op zoek naar een nieuwe invulling.

Waarom kiezen voor Volkerink & Partners

Volkerink & Partners heeft veel kennis en ervaring met psychische en psychiatrische problematiek, wat maakt dat we de mens vanuit een holistische visie benaderen. Dat houdt in dat wij naar de mens als geheel kijken en geloven dat psychische, sociale en lichamelijke aspecten samenhangen en elkaar beïnvloeden. Wij kijken altijd naar de mogelijkheden en uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven staan dan ook centraal gedurende het traject. Bij Volkerink & Partners begrijpen we dat iedere situatie vraagt om een andere aanpak en wij richten ons dan ook volledig op uw zoektocht. Waarom u bij ons aan het juiste adres bent?

  • Wij komen bij u thuis
  • Wij richten ons op wat u wel kunt
  • U heeft en houdt de regie in handen
  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij geven mensen veerkracht

dummy avatar“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Ja, ik wil een loopbaancoach in Assen!

In een sterk veranderende samenleving is het goed om te weten waar u als persoon staat en welke kwaliteiten u heeft. Wilt u graag met onze loopbaancoach uit Assen op zoek naar het beste van uzelf? Neemt u dan gerust eens contact met ons op voor het stellen van uw vragen of het maken van een afspraak.

 

CONTACT     OVER ONS

 

Reviews

9.2 / 10

Copyright ©  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter