Ruime ervaring met clienten in loopbaan-, outplacement en re-integratietrajecten.

Bent u op zoek naar een nieuwe baan, of ben jij op zoek naar een passende studie? Weet u niet goed wat u wilt en vindt u het lastig te bepalen waar uw talenten liggen. Dan doet u er goed aan om de hulp van een loopbaancoach in Friesland in te schakelen. Wij hebben een passie om mensen verder te helpen in het vinden van antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop. Een zoektocht naar het beste van uzelf is natuurlijk niet zomaar iets en daarom ondersteunen wij u graag in dit traject. De loopbaancoaches van Volkerink & Partners helpen u graag en voorzien u ten allen tijde van professioneel advies.

Loopbaanbegeleiding Friesland is voor iedereen

In een sterk veranderende samenleving is het goed om te weten waar u als persoon staat, welke kwaliteiten u toevoegt en welke beroepsmatige oplossing u bent voor de arbeidsmarkt. Er kunnen natuurlijk diverse redenen zijn waarom u een loopbaancoach nodig heeft. In welke situatie u ook verkeert, loopbaanadvies is altijd op maat en geschikt voor iedereen. Op basis van uw achtergrond, opleidingsniveau, werk- en denkniveau, leeftijd en specifieke situatie bepalen wij de inhoud van uw advies. Zo weet u aan het einde van het traject welke kant u in de toekomst op wilt gaan en hoe u dat pad het beste kunt bewandelen.

dummy avatar“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Wie zijn wij?

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Dit betekent dat wij zowel coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie en outplacement. Daarbij hanteren wij een persoonlijke aanpak en staat onze holistische visie voorop. Wij kijken naar de mens als geheel en werken vanuit de mogelijkheden. Iedere situatie vraagt om een andere aanpak en wij richten ons dan ook volledig op uw zoektocht. Waarom u bij ons aan het juiste adres bent?

  • Wij komen bij u thuis
  • Wij richten ons op wat u wel kunt
  • U heeft en houdt de regie in handen
  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij geven mensen veerkracht

 

Contact opnemen

Heeft u interesse in het loopbaanadvies in Friesland en bent u benieuwd wat wij in uw situatie kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact met ons op, wij staat u graag te woord.

 

CONTACT     OVER ONS

 

Reviews

9.2 / 10

Copyright © var d = new Date(); document.write(d.getFullYear());  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter