Loopbaanbegeleiding Drenthe

Is er binnen uw huidige functie geen werk meer voor u en bent u om deze reden op zoek naar een andere baan? Weet u niet goed wat u wilt en vindt u het lastig te bepalen waar uw talenten liggen? Dan doet u er goed aan om loopbaanbegeleiding in Drenthe en omgeving te nemen. Volkerink & Partners biedt u een intensief begeleidingstraject waarbij we u helpen om antwoorden te vinden op vragen in loopbaan en levensloop. Wij ondersteunen u graag in dit traject en gaan samen met u op zoek naar een nieuwe invulling.

Over ons

Wij zijn een fullservice coaching bureau dat niet alleen coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie en outplacement. Daarbij benaderen wij de mens vanuit een holistische visie, wat inhoudt dat wij naar de mens als geheel kijken. Wij richten ons op de mogelijkheden, waarbij uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven centraal staat. Bij ons bent u verzekerd van loopbaanadvies op maat, zodat voor u duidelijk wordt welke kant u op wilt gaan en wat de beste aanpak daarvoor is. Waarom u bij ons aan het juiste adres bent?

  • Wij komen bij u thuis
  • Wij richten ons op wat u wel kunt
  • U heeft en houdt de regie in handen
  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij geven mensen veerkracht

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding Drenthe?

Een loopbaancoach helpt u met het schetsen van een duidelijk beeld voor de toekomst. Een zoektocht naar het beste van uzelf ontstaat natuurlijk niet zomaar. U bent in een positie waardoor u opnieuw moet kijken naar uw kwaliteiten, talenten, maar ook naar onzekerheden en levensvragen. Er zijn natuurlijk verschillende situaties mogelijk waarvoor u hulp van een loopbaancoach kunt gebruiken. Daarom voorzien wij u altijd van een advies dat speciaal op u gericht is.

Contact opnemen

Bent u benieuwd of loopbaanbegeleiding in Drenthe ook geschikt is voor u? Vult u dan het contactformulier in of neem zelf contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u te voorzien van een professioneel advies.