Ruime ervaring met clienten in loopbaan-, outplacement en re-integratietrajecten

Heeft u interesse in loopbaanadvies in Zwolle? Misschien bent u door ziekte uitgevallen, of vraagt u zich af of u bij uw huidige werkgever wel op de juiste plek zit. Zou u wel eens ergens anders willen werken, maar weet u niet hoe u dat aan kunt pakken? Of wordt u gedwongen uit te kijken naar ander werk? Allemaal veelvoorkomende situaties waar u behoorlijk in vast kunt lopen. Volkerink & Partners heeft veel ervaring met loopbaantrajecten, gedwongen outplacement of re-integratie. Wij bieden u loopbaanadvies waar u iedere dag weer de vruchten van plukt.

Ga op zoek naar het beste van jezelf

Schakel vandaag nog onze professionele hulp in en doe er uw voordeel mee! Neem gerust contact met ons op als u een vraag heeft over wat we voor u kunnen betekenen. We helpen u graag verder.

Loopbaanadvies in Zwolle: het gehele plaatje

Bij het bieden van loopbaanadvies in Zwolle kijken we naar het complete plaatje. We stellen onze holistische visie voorop en werken vanuit een herstelgerichte visie. Wij vinden dat ieder mens een optelsom is van eigenschappen, gedrag, emoties, relaties, ervaring en culturele omstandigheden. Het coaching traject start dan ook met een analyse van uw persoonlijke situatie.

Gecombineerd met uw hulpvraag, ontwerpen we een traject waarin we samen met u op zoek gaan naar uw kwaliteiten, talenten en toekomstdromen. Om deze vervolgens stap voor stap te gaan bevestigen en realiseren.

  • Wij komen bij u thuis
  • U krijgt psychologische en op maat gemaakte begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel en begeleiden cliënten vanuit een holistische benadering
  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
  • U bent eigen baas

Niet alleen voor uw carrière

Loopbaanadvies in Zwolle is niet alleen voor uw carrière. Het is een hulpmiddel om uzelf te ontdekken. Het kan u helpen bijvoorbeeld omdat u uzelf niet zo goed kent. Misschien durft u niet te vertrouwen op uw kwaliteiten. Of omdat u door een bepaalde gebeurtenis of omstandigheden opnieuw moet bepalen wie u bent en wat u wilt. Dat is helemaal niet erg, deze zoektocht staat voor iets heel bijzonders. Maar deze zoektocht kan iemand wel heel onzeker maken.

Wij maken het loopbaanadvies graag persoonlijk en leveren dan ook maatwerk voor iedere vraag.

Al vele tevreden cliënten gingen u voor

We hebben door de jaren heen al vele tevreden cliënten meer inzicht gegeven in hun talenten, zwaktes en sterktes. Onder andere de volgende cliënt is zeer tevreden over ons loopbaanadvies in Zwolle voor hem betekend heeft:

“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Talenten, sterke en zwakke punten

Op sommige momenten in uw leven is het fijn om uw onzekerheden en vragen met iemand te delen. Volkerink & Partners biedt verschillende vormen van loopbaan advies in Zwolle. Zo komen we altijd tot een heel persoonlijk traject, op maat gemaakt voor uw specifieke vraag! Hierbij staat u als persoon te allen tijde centraal. U komt er achter wat uw talenten, sterke en zwakke punten zijn.

Wij maken het loopbaanadvies graag persoonlijk en leveren dan ook maatwerk voor iedere vraag.

gemiddeld 3 maanden tot een jaar

Een traject waarin we u voorzien van loopbaanadvies in Zwolle duurt gemiddeld 3 maanden tot een jaar. Wij bieden loopbaanadvies op maat aan, waardoor niet ieder traject even lang duurt. Iedereen is immers anders.

Coaching op persoonlijk en zakelijk vlak

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Dit betekent dat wij zowel coachen op persoonlijk en zakelijk vlak. Maar we begeleiden ook door middel van re-integratie, outplacement en lifecoaching. Dankzij onze persoonlijke aanpak kan iedereen bij ons terecht voor loopbaan begeleiding en professioneel advies. Maar ook voor werkgevers kunnen wij veel betekenen.

Ook voor werkgevers

Wij van Volkerink & Partners zitten ook graag op de stoel naast de werkgever. Zo adviseren we bij veranderprojecten, coachen we managers en leidinggevenden en bieden we verzuimbegeleiding. Maar we bieden ook persoonlijke verandermanagement trajecten.

Doordat wij persoonlijke begeleidingstrajecten bieden, hebben we een ruim portfolio aan kandidaten die op zoek zijn naar een baan. Graag maken we de perfecte match tussen kandidaten en werk. We maken graag de kandidaat én de zoekende organisatie blij.

Wij zorgen er voor dat u zeker bent over het verloop van uw toekomst

Kies voor professioneel loopbaanadvies in Zwolle!

Kies voor loopbaanadvies in Zwolle zodat u weer precies weet wat de volgende stap in uw loopbaan moet zijn. We helpen u graag het beste uit uzelf te halen. Of u nou werknemer bent, werk zoekt of werkgever bent. Loopbaanadvies laat u uzelf (her)ontdekken.

Bent u na het lezen nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact op met Volkerink & Partners voor het maken van een afspraak. Of vul het contactformulier in op onze website. We gaan samen op zoek naar een nieuwe invulling. Wij zijn Volkerink & Partners: hét fullservice coaching bureau.

CONTACT     OVER ONS

 

Reviews

9.2 / 10

Copyright © var d = new Date(); document.write(d.getFullYear());  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter