Loopbaanadvies Drenthe

Bent u op zoek naar een andere baan, maar weet u niet goed wat u wilt. Of bent u net afgestudeerd en vindt u het lastig om een baan te vinden? Dan helpt Volkerink & Partnersu graag. Wij zijn een loopbaancoach nabij Drenthe en hebben een passie om mensen verder te helpen in het vinden van antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop. Wij zijn er voor u als privé persoon of werknemer, maar ook werkgevers kunnen bij ons terecht. Persoonlijke wensen, loopbaanwaarden, competenties en arbeidsmogelijkheden zijn leidend voor het maken van de perfecte match tussen mens en werk. Wij ondersteunen u graag in dit traject en gaan samen met u op zoek naar een nieuwe invulling.

Volkerink & Partners

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Dit betekent dat wij zowel coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie en outplacement. Daarbij hanteren wij een persoonlijke aanpak en houdt u gedurende het traject de regie in handen. Hierbij stellen wij onze holistische visie voorop. Dat houdt in dat wij naar de mens als geheel kijken en werken vanuit een herstelgerichte visie. Waarom u bij ons aan het juiste adres bent?

  • Wij komen bij u thuis
  • Wij richten ons op wat u wel kunt
  • U heeft en houdt de regie in handen
  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij geven mensen veerkracht

Waarom kiezen voor loopbaanadvies Drenthe?

Wanneer u niet zeker bent over het verloop van uw toekomst helpt een loopbaancoach u met het schetsen van een duidelijk beeld. Centraal gedurende het traject staat uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven. In welke situatie u ook verkeert: loopbaanadvies is altijd op maat en daarom geschikt voor iedereen.

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en bent u op zoek naar loopbaanadvies in Drenthe? Volkerink & Partners helpt u graag. Neem gerust eens contact met ons op om al uw vragen te stellen en voor het maken van een afspraak.