Loopbaanadvies Deventer

Ben je door ziekte uitgevallen, of heb je het gevoel dat je bij je huidige werkgever niet meer op de juiste plek zit? Misschien word je wel ontslagen en word je gedwongen om op zoek te gaan naar een andere baan. In sommige gevallen is het lastig om te bepalen waar je moet beginnen, waardoor je behoorlijk vast kunt lopen. Misschien moet je door vervelende omstandigheden of gebeurtenis opnieuw op zoek naar wie je bent, en brengt dat moeilijkheden met zich mee.

Maar gelukkig zijn de medewerkers van Volkerink & Partners er om je op professionele wijze te helpen! Doordat zij al vele jaren ervaring hebben met loopbaantrajecten, re-integratie en gedwongen outplacement kunnen zij je perfect begeleiden middels loopbaanadvies in Deventer. Samen gaan we op zoek naar je toekomstdromen, talenten en kwaliteiten.

Onze coach helpt jou verder in Deventer

Maar hoe kunnen wij jou helpen met onze loopbaanadvies in Deventer? Door naar het gehele plaatje te kijken! Wij zijn namelijk van mening dat ieder mens een optelsom is van verschillende factoren. Eigenschappen, emoties, gedrag, relaties, ervaringen en culturele omstandigheden. We beginnen dan ook bij het analyseren van jouw situatie.

Aan de hand van de hulpvraag en de analyse die we gemaakt hebben van jouw persoonlijke situatie, zal het traject waarin we je begeleiden en steunen vormgegeven worden. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw dromen voor in de toekomst, je kwaliteiten en natuurlijk je talenten! Dankzij ons loopbaanadvies in Deventer leer jij jezelf beter kennen en durf je steeds meer en meer te vertrouwen op je kwaliteiten en je talenten.

Fullservicecoachingbureau met vele jaren ervaring

We vertellen je graag wat meer over ons bedrijf dat jou kan coachen middels onze loopbaanadvies in onder andere Deventer, Drenthe en de omgeving van Zwolle. Wij zijn een fullservice coachingbureau dat mensen die ontslagen zijn, uitgevallen zijn of niet meer op hun plek zijn op persoonlijk- en zakelijk vlak worden begeleidt. Daarnaast kunnen we je ook helpen bij outplacement en re-integratie. Tijdens de begeleiding hanteren wij een persoonlijke aanpak, waardoor we iedereen kunnen helpen met onze loopbaanadvies in Deventer. Maar waarom ben je voor loopbaanadvies in Deventer bij ons op de juiste plek?

  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij komen bij u thuis
  • Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend
  • Wij richten ons op wat u wel kunt
  • U heeft en houdt de regie in handen
  • Wij geven mensen veerkracht

Wij helpen je bij het vinden van de baan

Ben je er klaar voor om jezelf beter te leren kunnen en samen met ons uit te zoeken wat je toekomstdromen, kwaliteiten en talenten zijn? Omdat ons loopbaanadvies in Deventer compleet op maat is, kunnen we iedereen helpen. Jou ook! Wij hebben al veel mensen geholpen bij het vinden van de baan waar ze altijd al van gedroomd hadden. Wil jij dat ook? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers voor het maken van een afspraak. De eerste afspraak is geheel vrijblijvend en we komen bij jou thuis. We coaching je graag tijdens het vinden van jezelf en het vinden van de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.