Loopbaanadvies in Deventer geeft u meer inzicht in de toekomst. Bent u door ziekte uitgevallen, of heeft u het gevoel dat u bij de huidige werkgever niet meer op de juiste plek zit? Misschien wordt u wel ontslagen en wordt u gedwongen om op zoek te gaan naar een andere baan. In sommige gevallen is het lastig om te bepalen waar u moet beginnen. Hierdoor kunt u behoorlijk vastlopen. Misschien moet u door vervelende omstandigheden of gebeurtenis opnieuw op zoek naar wie u bent, en brengt dat moeilijkheden met zich mee.

Op zoek gaan naar het beste van uzelf

Kies voor de professionele loopbaanbegeleiding in Deventer van en u plukt er iedere dag weer de vruchten van. Heeft u een vraag over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen graag meer.

Loopbaanadvies in Deventer

Maar gelukkig zijn de medewerkers van Volkerink & Partners er om u op professionele wijze te helpen met behulp van loopbaanadvies in Deventer! Doordat zij al vele jaren ervaring hebben met loopbaantrajecten, re-integratie en gedwongen outplacement kunnen ze u perfect begeleiden. Samen gaan we op zoek naar uw toekomstdromen, talenten en kwaliteiten.

  • Wij komen bij u thuis
  • U krijgt psychologische en op maat gemaakte begeleiding
  • Wij zien de mens als geheel en begeleiden cliënten vanuit een holistische benadering
  • Wij geven mensen veerkracht
  • Wij richten ons op uw kwaliteiten en talenten
  • U bent eigen baas

Holistische visie

Maar hoe kunnen wij u helpen met ons loopbaanadvies in Deventer? Door naar het gehele plaatje te kijken! Wij zijn namelijk van mening dat ieder mens een optelsom is van verschillende factoren. Eigenschappen, emoties, gedrag, relaties, ervaringen en culturele omstandigheden. We beginnen dan ook bij het analyseren van uw situatie. U staat immers centraal!

Persoonlijk advies op maat

Aan de hand van de hulpvraag en de analyse die we gemaakt hebben van uw persoonlijke situatie, zal het traject waarin we u begeleiden en steunen vormgegeven worden. Samen met u gaan we op zoek naar uw dromen voor in de toekomst, uw kwaliteiten en natuurlijk uw talenten! Dankzij ons loopbaanadvies in Deventer leert u uzelf beter kennen en durft u steeds meer en meer te vertrouwen op uw kwaliteiten en uw talenten.

Fullcoaching service bureau met vele jaren ervaring

We vertellen u graag wat meer over ons bedrijf dat ju kan coachen middels onze loopbaanadvies in onder andere Deventer, Drenthe en de omgeving van Zwolle. Wij zijn een fullservice coachingbureau dat mensen die ontslagen zijn, uitgevallen zijn of niet meer op hun plek zijn op persoonlijk- en zakelijk vlak, begeleidt. Maar we zijn er ook voor werkgevers!

Daarnaast kunnen we u ook helpen bij outplacement en re-integratie. Tijdens de begeleiding hanteren wij een persoonlijke aanpak, waardoor we iedereen kunnen helpen.

Werkgevers

We doen meer dan persoonlijke begeleidingstrajecten. Daarnaast schieten we ook werkgevers te hulp. Van het adviseren bij verandertrajecten tot aan het coachen van managers en leidinggevenden. Daarnaast maken we ook graag de perfecte match tussen werkplekken en kandidaten.

Wij maken het loopbaanadvies graag persoonlijk en leveren dan ook maatwerk voor iedere vraag.

Schakel ons in voor loopbaanadvies in Deventer en omstreken

Bent u er klaar voor om uzelf beter te leren kunnen en samen met ons uit te zoeken wat uw toekomstdromen, kwaliteiten en talenten zijn? Omdat ons loopbaanadvies in Deventer compleet op maat is, kunnen we iedereen helpen. U ook! Wij hebben al veel mensen geholpen bij het vinden van de baan waar ze altijd al van gedroomd hadden.

Wilt u dat ook? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers voor het maken van een afspraak. De eerste afspraak is geheel vrijblijvend en we komen bij u thuis. We coaching u graag tijdens het vinden van uzelf en het vinden van de baan die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Dát is waar we het allemaal voor doen!

CONTACT     BEL ONS

Reviews

9.2 / 10

Copyright © var d = new Date(); document.write(d.getFullYear());  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter