Ruime ervaring met clienten in loopbaan-, outplacement en re-integratietrajecten.

Bent u op zoek naar een andere baan, omdat er binnen uw huidige functie geen werk meer voor u is? Dan helpt Volkerink & Partners u graag. Wij bieden een persoonlijk en intensief begeleidingstraject naar nieuw passend werk buiten de organisatie. Daarbij kijken we samen met u naar uw persoonlijke wensen, competenties en arbeidsmogelijkheden, welke leidend zijn voor het maken van de perfecte match tussen mens en werk. Vindt u het prettig om tijdens dit traject begeleid te worden door mensen met ervaring op het gebied van re-integratie nabij Emmen? Dan ondersteunen onze professionals u graag in dit traject en gaan samen met u op zoek naar een nieuwe invulling.

Hulp bij re-integratie

In deze sterk veranderende samenleving is het belangrijk om te weten waar u als persoon staat, welke kwaliteiten u toevoegt en welke beroepsmatige oplossing u bent voor de arbeidsmarkt. Hulp bij re-integratie zorgt ervoor dat uw toekomstbeeld duidelijk wordt. Zo komt u er achter welke kant u op wilt gaan en hoe u dit het beste aan kunt pakken. Samen met u gaan wij op zoek naar het beste van uzelf en helpen we u antwoorden te vinden op vragen in loopbaan en levensloop.

dummy avatar“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Over Volkerink & Partners

Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau dat niet alleen coachen op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiden bij re-integratie en outplacement. Bij ons is ieder mens uniek in zijn of haar bijzonder mix van talenten en kwaliteiten, welke wij graag helpen te benutten. Volkerink & Partners heeft een passie om u verder te helpen en gaat graag samen met u op zoek naar antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop. Waarom u bij ons aan het juiste adres bent?

  • Wij komen bij u thuis
  • Wij richten ons op wat u wel kunt
  • U heeft en houdt de regie in handen
  • Wij zien de mens als geheel en benaderen u vanuit een holistische visie
  • U krijgt psychologische begeleiding
  • Wij geven mensen veerkracht

Contact opnemen

Of u nu hulp bij re-integratie nabij Emmen nodig heeft om een passende baan te vinden, zich te oriënteren naar een andere beroepsrichting of een nieuw loopbaanperspectief te bepalen. Volkering & Partners helpt u graag. Voor aanvullende informatie of voor het maken van een afspraak kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

 

CONTACT     OVER ONS

Reviews

9.2 / 10

Copyright ©  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter