Bevind je je door omstandigheden in een positie waardoor je opnieuw moet kijken naar je talenten, kwaliteiten, onzekerheden en levensvragen? Het is belangrijk om te weten dat je er nooit alleen voor staat. Er is altijd iemand die jou vanaf de zijlijn kan helpen en met je mee kijkt. Op het gebied van onder andere outplacement in Assen zijn wij, Volkerink & Partners, gespecialiseerd. Volkerink & Partners is een fullservice coaching bureau. Je kunt bij ons dus terecht voor coaching op persoonlijk en zakelijk gebied.

Daarnaast begeleiden we ook bij re-integratie en outplacement. Bij ons kun je erop rekenen dat we samen naar jouw competenties, wensen en arbeidsmogelijkheden kijken. Op deze manier komen we uiteindelijk altijd tot de perfecte match tussen mens en werk. We streven er altijd naar om jou op een persoonlijke manier te helpen en te voorzien van adviezen. Dat werkt wel zo fijn en duidelijk!

Over Volkerink & Partners

Indien je te maken hebt met outplacement in Assen, is het wel zo prettig dat iemand met ervaring je bij staat en je helpt bij het zoeken van een nieuwe invulling. Volkerink & Partners staat voor je klaar om aan de slag te gaan. Misschien weet je gewoon niet meer precies wat je eigenlijk wilt doen. Een loopbaancoach kan jou hier uitstekend bij helpen. Zo krijg jij een duidelijker beeld van wat je eigenlijk wilt doen en waar je passie ligt. Wellicht voelt het alsof je momenteel niet op je plek zit bij je huidige baan. Er zijn allerlei zaken te noemen waardoor je in aanraking kan komen met outplacement. Kortom: Volkerink & Partners heeft veel ervaring met loopbaantrajecten, gedwongen outplacement of re-integratie. Daarmee helpen wij je graag!

Bij ons kun je rekenen op:

  • Altijd een persoonlijke benadering;
  • Onze focus ligt op jouw persoonlijke wensen;
  • Je krijgt psychologische begeleiding;
  • We benaderen je vanuit een holistische visie;
  • Bij jou thuis afspreken? Geen probleem!

Wanneer is er sprake van outplacement in Assen?

Wanneer je werk hebt, maar gedwongen of vrijwillig, je werkgever gaat verlaten, word je via outplacement begeleidt naar een nieuwe baan of naar zelfstandig ondernemerschap. Volkerink & Partners kan je hierbij verder helpen. Hierbij doorlopen we altijd een aantal fasen: verwerking van het ontslag, competenties en wensen in kaart brengen, sollicitatiebegeleiding en jobhunting. Dit traject voor outplacement in Assen duurt meestal tussen de drie maanden en een jaar. Het resultaat? Dat is afhankelijk van jouw wensen, bijvoorbeeld een nieuwe baan of het zelfstandig ondernemerschap.

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in onze begeleiding bij outplacement in Assen? Of zoek je een loopbaancoach? Bij Volkerink & Partners ben je in ieder geval aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op, zodat we je te woord kunnen staan. Vul bijvoorbeeld het contactformulier in of neem zelf contact met ons op.

CONTACT     BEL ONS

 

Reviews

9.2 / 10

Copyright ©  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter