Ruime ervaring met clienten in loopbaan-, outplacement en re-integratietrajecten.

Bent u op zoek naar een andere baan, een nieuwe opleiding of wilt u een carrièreswitch maken? Heeft u moeite met het maken van een keuze en vraagt u zich af waar uw talenten liggen? Dan helpen wij van Volkerink & Partners u graag met het vinden van antwoorden op deze vragen. Wij zijn een loopbaancoach nabij Emmen en hebben een passie om mensen verder te helpen in het vinden van antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop. Wij zijn er voor u als privé persoon of werknemer, maar ook werkgevers kunnen bij ons terecht. Dus kunt u wel wat hulp gebruiken van een loopbaancoach? Dan voorzien wij u graag van professioneel advies.

Wie zijn wij?

Wij zijn een fullservice coaching bureau, dat niet alleen coacht op persoonlijk en zakelijk vlak, maar ook begeleiding biedt bij re-integratie en outplacement. Daarbij hanteren wij een persoonlijke aanpak en houdt u gedurende het traject de regie in handen. Wij benaderen de mens vanuit een holistische visie, wat inhoudt dat wij naar de mens als geheel kijken en geloven dat psychische, sociale en lichamelijke aspecten samenhangen en elkaar beïnvloeden. Volkerink & Partners heeft een passie om u verder te helpen en gaat graag samen met u op zoek naar antwoorden op vragen in loopbaan en levensloop.

dummy avatar“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Waarom kiezen voor een loopbaancoach?

. Een zoektocht naar het beste van uzelf ontstaat natuurlijk niet zomaar. U bent in een positie waardoor u opnieuw moet kijken naar uw kwaliteiten, talenten, maar ook naar onzekerheden en levensvragen. Onze loopbaancoach helpt u met het schetsen van een duidelijk beeld voor de toekomst, waarbij uw persoonlijke meerwaarde in relatie tot huidige of toekomstige arbeidsmarktperspectieven centraal staat. U kunt de hulp van een loopbaancoach nodig hebben bij:

  • Het oriënteren andere passende beroepen
  • Het vervallen of wijzigen van uw huidige baan
  • Dreigend ontslag of boventalligheid bij reorganisaties
  • Het bepalen van een nieuw loopbaanperspectief die past bij uw belastbaarheid

Meer informatie

Vindt u het lastig te bepalen wat loopbaanadvies in Emmen voor u kan betekenen en wilt u hier graag wat meer informatie over? Schroom dan niet en neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar zichzelf.

 

CONTACT     OVER ONS

 

Reviews

9.2 / 10

Copyright ©  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter