Ruime ervaring met clienten in loopbaan-, outplacement en re-integratietrajecten.

Bent u op zoek naar de volgende stap in uw loopbaan na uw studie, bent u recent werkloos geworden en wilt u de juiste keuze maken of heeft u het gevoel dat u niet verder lijkt te komen in uw carrière? Bent u zich hier wel van bewust maar kunt u zelf geen passende oplossing vinden, ook niet na overleg met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s? Dan is het tijd om Volkerink & Partners in te schakelen voor professionele loopbaanbegeleiding in Apeldoorn. Wij zorgen dat u zich bewust wordt van waar u naartoe wilt in uw leven en loopbaan en geven u advies om hier te komen. Door uw talenten, passie en doelstellingen te vertalen naar een actieplan, weet u precies wat u kan en moet doen om verder te komen in uw carrière. Heeft u ook interesse in onze loopbaanbegeleiding in Apeldoorn, omdat u ook verder wilt komen? Neem dan gerust contact met ons op, samen zullen we dan werken om te vinden wat het best is voor u en uw loopbaan.

dummy avatar“Clariska Volkerink heeft me inzicht gegeven in mijn sterke kanten: ik durfde nooit voor mezelf te kiezen. Nu weet ik dat ik dat juist wel moet doen om de mensen om mij heen ook gelukkig te kunnen maken. Heerlijk om dat inzicht te krijgen en geweldig om daar nu ook op te kunnen vertrouwen.”

Loopbaanbegeleiding in Apeldoorn, speciaal voor u

In een samenleving waar presteren vaak op nummer een staan, is het soms moeilijk even stil te staan om te zien of u wel de juiste koers vaart. Het komt dan ook maar al te vaak voor dat mensen niet datgene uit hun loopbaan halen wat ze eigenlijk willen.

Met de professionele loopbaanbegeleiding van Volkerink & Partners komt u er achter waar u werkelijk heen wilt met uw carrière en welke stappen u moet ondernemen om daar te komen. Wij helpen bij het (her)ontdekken van uw talenten, passie en doelen. Daarnaast geven wij u een helder advies, zodat u stap voor stap aan uzelf kan werken. Want alleen zo komt u uit de sleur waarin u misschien wel zit.

Neem contact met ons op

Wilt u ook weten wat de beste stap is om verder te komen op persoonlijk vlak en in uw carrière? Neem dan gerust contact op met Volkerink & Partners voor professioneel loopbaanadvies in Apeldoorn. Dit kan gemakkelijk door ons contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen.

 

CONTACT     OVER ONS

 

Reviews

9.2 / 10

Copyright © var d = new Date(); document.write(d.getFullYear());  Volkerink & Partners | Algemene VoorwaardenDisclaimer | Sitemap | LinksInloggen
Content: escriba | Website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio

 

facebooktwitter